list menu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bozo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar soruma cevap veen olursa memnun olurum.

2 list menum olacak.1. list menude branslar, 2.de branslara göre öğretmen adları olacak.
1.list menuden bransı sectikten sonra 2.list menude kayıttan oğretmen isimleri çıkacak ve göster butonuna tıklayınca sayfa açacak.yani bir nevi il'i seçtikten sonra ilçeler çıkacak ve sorgu yap deyince ilgili sayfa açılacak.

yrdımcı olan olursa çok memnun olurum.

1. list menu aynı sayfaya branşın id değerini göndersin, 2. list menu gelen değere göre öğretmenleri listelesin
ya da ajax ile yapabilirsin...

hocam sizin diğer yazılarınızı okuudum.bana yardım ederseniz memnun olurum.asp ile çok fazla bilgim yok.basit bir örnek gönderirmisiniz rica etsem.

bozo' Alıntı:
hocam sizin diğer yazılarınızı okuudum.bana yardım ederseniz memnun olurum.asp ile çok fazla bilgim yok.basit bir örnek gönderirmisiniz rica etsem.
asp ile yıllardır ben de ilgilenmiyorum :D iis de kurulu değil zaten.
ama söylediğim şey basit. 2 tane tablo oluştur. branslar ve ogretmenler.
branslar tablosundaki verileri 1. combobox'a aktar, combobox'ta seçim olduğunda id değerini aynı sayfaya yollasın
2. combobox'ta ise gelen değere göre ogretmenler tablosundan sorgulama yap ve göster.
asp ile veritabanı işlemlerini biliyorsundur?

hocam elimde bi tane sorgulama modulu var ama veri girerek sorguluyosun.ben ise list menuden seçerek sorgulama yapmak istiyorum.list menuleri bağlayamıyorum....yarıdmlarınız için teşekkürler yinede.başkda yardımcı olacak arkadaş yok heralde...

bozo' Alıntı:
hocam elimde bi tane sorgulama modulu var ama veri girerek sorguluyosun.ben ise list menuden seçerek sorgulama yapmak istiyorum.list menuleri bağlayamıyorum....yarıdmlarınız için teşekkürler yinede.başkda yardımcı olacak arkadaş yok heralde...
o arama modülünde girdiğin değer yerine getten gelen değişkeni request ile yaz oraya.
http://www.ticaretsistemi.net/gelismis_arama.php burada kategori (ve alt kategori) kısmında php+ajax destekli yapmıştım.
sen ajax desteği olmadan yap istersen, öyle daha rahat yaparsın...
çıkmam lazım, akşam girersem örnek bakarım kendi bilgisayarımdan...

BBNET
Geri