Lisemiz ÇPL'ye Dönüyor, Görev Yapmaya Devam Edebilir miyim ?

Kodla Büyü

mehmettutgun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
700
Merhabalar.. Halen görev yaptığım genel lise 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren ÇPL olarak yoluna devam edecek.. Bilgisayarlı muhasebe ve okul öncesiyle ilgili bi bölüm olacakmış.. Eğitim fakültesi BOTE mezunuyum.. ÇPL'lere ve meslek liselerine tayin isteyemiyoruz malumunuz.. Okul ÇPL'ye dönünce bu okulda görev yapmaya devam edebilir miyim veya devam edemezsem ne olacak ? Cevaplarınız için tşkler..
 
hocam ben bu eş durumunda eşimin yanına tayin isterken çpl açıktı ama benim başvuru ekranımda görünmüyordu
 
ben çpl ye atanmıştım ama bilişim teknolojileri bölümü yoktu. ben orada görev yaparken bt bölümünü açtılar. ben derslere giremeyeceğimiz idareye belirttim. onlar da öğretmen istediler. daha sonra okulu bakanlıktan aradılar, sizin öğretmeniniz varken neden istiyorsunuz diye. müdürüm durumu anlattı, onlar da beni görevlendirdiler ve tüm derslere ben girdim. ertesi sene de tayin istedim.
 
easytr' Alıntı:
bililşim teknolojileri bölümü açılmıyorsa kalırsınız.


Hocam kadromun bulunduğu okulda Bilişim Teknolojileri bölümü var ve ben de derslere giriyorum. Türkiye'de herşey mümkün. Kafanıza takmayın.
 
daha sonra okulu bakanlıktan aradılar, sizin öğretmeniniz varken neden istiyorsunuz diye. müdürüm durumu anlattı, onlar da beni görevlendirdiler ve tüm derslere ben girdim. ertesi sene de tayin istedim.
hardware.gif
 
Zaten sorun burda çpl'lere kadronuzu alamyorsunuz alsanız bile size siz bötelisiniz derse giremezsiniz diyorlar. Ama bir böteliyi görevlendirme ile her derse sokabiliyorlar.
 
Bende BÖTE mezunuyum ÇPL'ye kadrolu öğretmen olarak atandım derslere de gırıyorum bu okula atanan tüm bilişim tek öğretmenı bötelıymış benden öncede.okuldan okula değişiyor.Bu durum.Ama acaba ben ilerde gidecegım yerde çpl tercih edebilir mıyım .bilmiyorum
 
ÇPL ye değilde tamamen Meslek lisesi olacaktır liseniz. Bütün çpl le bulunduğu eğitim bölgesinde düz lise kalmıyor anadolu lisesi oluyor ise meslek lisesi bazı düz liselerde meslek lisesi olacaktır.
Bizim lisede ÇPL ama seneye Meslek lisesi olacaktır tamamen. Bende BÖTE mezunuyum ve 7 senedir aynı okuldayım. Üstelik Bilişim bölümünün derslerine giriyorum. Okulunuzda 15+18 sürece ücretinizi aldığınız sürece sıkıntı olmaz. Maaş karşılığını dolduracağınız dersler arasında Bilişim Teknolojilerinin alan dersleride bulunmaktadır. Sadece Atelye öğretmeni atanamazsınız yazıyor ama gidipde maaş karşılığı derse girerek görevlandirme olabiliyor.
 
iyi de madem bız çpl de görev yapamıyoruz neden benım bulundugum çpl'ye hep böte mezunu atıyorlar.bizde hata yokki hata bizi buralara atayanlarda.
 
Geri
Üst