Hocam siteniz nedir?Yazılıyor ama yetişmedi galiba. Ben ilk ünite için slayt hazırladım hem buraya hem siteme koydum bakarsınız
onuraltuntas.net hocam. Ancak şu an teknik bir sorun var 3-4 güne düzelecekHocam siteniz nedir?
Hocam buraya da koysanız sununuzu. bir göz atsaydık.Yazılıyor ama yetişmedi galiba. Ben ilk ünite için slayt hazırladım hem buraya hem siteme koydum bakarsınız
Planı tek modüle göre yapıyorsunuz. Eğer algoritmayı erken bitirirseniz Python a girin ama sınavda vs soramazsınız çünkü müfredatta yok. Sınavlarda planda olan algoritma ve akış diyagramı sorabilirsiniz. Python görseler keşke ama bakanlık böyle uygun görmüş yapacak bir şey yok.İyi günler. Müfredat konusunda biraz kafam karıştı bu yüzden sizlerin görüşünü merak ediyorum. 10. sınıflara ders seçildi fakat bu öğrenciler 9. sınıfta birinci modülü almadılar. Öğretim programından anladığım kadarıyla da 1. modülü vermeden 2. modülü veremiyoruz. Şimdi ben 1. modülü 1 sene boyunca mı anlatmalıyım yoksa 1. modülü hızlıca bitirip pythona mı geçmeliyim. İşin açığı çocukların kodlamaya bir an evvel geçmesini istiyorum. 10. sınıfta pytonu görmezse bir daha ömründe hiç denk gelmeyebilir. Yıllık planı sadece 1. modüle göre mi hazırlamalıyım?
Teşekkür ederim.
Konu 'PTYHON (PROGRAMLA DİLLLERİ MODÜLÜ) YILLIK PLANI (2 SAATLİK)'Hocam buraya da koysanız sununuzu. bir göz atsaydık.
Senin site düzelmemiş hocam. Son durum nedir? Ne kadar uzun kesinti oldu böyle.Konu 'PTYHON (PROGRAMLA DİLLLERİ MODÜLÜ) YILLIK PLANI (2 SAATLİK)'
Konu 'PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA MODÜLÜ 1. ÜNİTE DERS SLAYTI'
https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/programlamaya-gİrİŞ-ve-algorİtma-modÜlÜ-1-Ünİte-ders-slayti.183592/
5 gün süre verdiler 2 gün kaldı...Senin site düzelmemiş hocam. Son durum nedir? Ne kadar uzun kesinti oldu böyle.
Eline sağlık hocam slaytlar çok güzel olmuş. Devamı gelecek değil mi? Benim gibi idareciler için çok iyi oluyor böyle kaynaklar. Malum vakit bulamıyoruz çok fazla ders hazırlığına.5 gün süre verdiler 2 gün kaldı...
hocam vakit buldukça yapmaya çalışlacağım benim de doktoram var malum doktora yapmak ömrü azaltıyormuşEline sağlık hocam slaytlar çok güzel olmuş. Devamı gelecek değil mi? Benim gibi idareciler için çok iyi oluyor böyle kaynaklar. Malum vakit bulamıyoruz çok fazla ders hazırlığına.
Onur hocam sitenizi takip ediyorum liseler için hazırladığınız içerikleri ve etkinlikleri düzenli paylaşırsanız sevinirim.Yazılıyor ama yetişmedi galiba. Ben ilk ünite için slayt hazırladım hem buraya hem siteme koydum bakarsınız
onur hocam merhaba. bir sorum olacaktı. 1. ünitede ülkemizde kullanılan teknolojik araçlar diye bir başlık var ve bu başlıkda bu alandaki güncel çalışmalardan bahsetmişsiniz. chatgbt de sorunca bilgisayar telefon gibi araçalrdan bahsediyor. öğretim programındada sizin bahsettiğiniz gibi yazıyor. ama ben bağlantı kuramadım. bi kavram karmaşası var sanki. öğrecilere anlatırken ülkemizdeki bilişim teknolojileri alanındaki projeler diye mı anlatsam bilemedim.hocam vakit buldukça yapmaya çalışlacağım benim de doktoram var malum doktora yapmak ömrü azaltıyormuş![]()
Öyle de bahsedebilirsiniz mühim değil. İleriki sayfalarda zaten dünya çapında teknolojik gelişmeler de var. Bilgisayar, telefon farketmiyor hepsi teknolojidir sonuçtaonur hocam merhaba. bir sorum olacaktı. 1. ünitede ülkemizde kullanılan teknolojik araçlar diye bir başlık var ve bu başlıkda bu alandaki güncel çalışmalardan bahsetmişsiniz. chatgbt de sorunca bilgisayar telefon gibi araçalrdan bahsediyor. öğretim programındada sizin bahsettiğiniz gibi yazıyor. ama ben bağlantı kuramadım. bi kavram karmaşası var sanki. öğrecilere anlatırken ülkemizdeki bilişim teknolojileri alanındaki projeler diye mı anlatsam bilemedim.
Doktora da zordur hocam Allah kolaylık versin. Ders kitabıyla ilgili gelişme var mı? Bu sene bitmeden yetişir mi acaba?hocam vakit buldukça yapmaya çalışlacağım benim de doktoram var malum doktora yapmak ömrü azaltıyormuş![]()
Bu sene yetişmez hocam çok zorDoktora da zordur hocam Allah kolaylık versin. Ders kitabıyla ilgili gelişme var mı? Bu sene bitmeden yetişir mi acaba?
Programlama Temelleri kitabı işinizi görecektir hocam meslek liseleri için hazırlanmış gayet sade ve güzel hocam ben inceledim