Lise BİT Dersi 1. Dönem 1. yazılı soruları

Kodla Büyü

the_myth

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb arkadaşlar. yarın sınav yapacağım çocukları ve siteden bulduğum sınav sorularını düzenleyip bu yıla göre bi sınav hazırladım. geçen sene 2. dönem atandığım okulda da 2. dönem yaptığım sınavıda ekledim. hepsi ektedir. elimizdeki sınav sorularını paylaşırsak bu konuda sıkıntı yaşamamış oluruz. umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

Bir tane de ben ekliyorum arkadaşlar. 86 tane soru mevcut. İnternetten indirdiklerim biraz basit geldi o yüzden çoğunu kendim hazırladım. Henüz yazılı kağıdını oluşturmadığım için benzer soruları alt alta yazdım bilginiz olsun.

Ekli dosyalar

ayyildiz08' Alıntı:
Bir tane de ben ekliyorum arkadaşlar. 86 tane soru mevcut. İnternetten indirdiklerim biraz basit geldi o yüzden çoğunu kendim hazırladım. Henüz yazılı kağıdını oluşturmadığım için benzer soruları alt alta yazdım bilginiz olsun.

hocam sorularınız bence seviye ve öğrencilerin bilgisayarı kullanım ihtiyaçları baz alınırsa çok zor .daha basite indirgenmesinden yanayım...

Hocam soruların zor olduğunun farkındayım ama diğer sorularda çok kolay geldi bana. Onları soracak olsam öğrencilerin dersi kale alacağını sanmıyorum. Çok bilmişlik taslayanlar var. O yüzden ilk yazılıda zor sormaya karar verdim. Ayrıca sorduklarımın hepsini derste üzerine basa basa anlattım. Kale alan öğrenci kesinlikle yapar diye düşünüyorum. Tabi yine de tavsiyenizi dikkate alacağım.

1. Yazılıyı yaptım bu hafta. Yazılıyı yapmadan soruları yayınlamak istemedim. Ne olur ne olmaz. Yerin kulağı var :)

Dersi dinleyen ile dinlemeyeni, çalışan ile çalışmayanı çok iyi ayırt eden bir sınav oldu, dersin ciddiyeti kavramaları geç oldu biraz. 4 sınıftan 2'sini okudum. 93 alan da var 20'lerde takılanda...

1. Yazılı A Grubu
1. Yazılı B Grubu

BBNET
Geri