Linkteki Philips Led TV Nasıl Arkadaşlr Fiyat Özellik Olarak

Kodla Büyü
Yorumlardan ve özelliklerinden anlaşılacağı üzere çok güzel bir TV. İhtiyacınız varsa kaçırmayın.

Fiyat fena değil de - almışken bence 40"-42" almakta fayda var. Tv yi almadan önce 32" de yeterli sanarsın, ama gözün alıştıktan sonra keşke 40" alsaydım dersin. O yüzden izleme mesafen 2 metre bile olsa 40" den aşağı düşünme.
40" de samsung C650 var - forumlarda baya övgüyle söz ediliyor , ben aralık sonunda tv aldım - c650 karar vermiştim 1450 TL ye vatanbilgisayar dan, sonra 42" ve mat ekran olsun diye 42pfl7695 aldım 2090 TL ye.
Forumlardan okuduğum kadarıyla LCD ve LED çok farklı değil.. Hatta daha uygun fiyata satılan LCD lerin görüntü kalitesi LED lerden daha üstün olabiliyor. İlla da Led olmalı diye düşünmeyin yani.. LEd in espirisi ince olması ve daha az enerji tüketmesi - yoksa görüntü açısından daha üstün değil LCD lerden.

Bir de aklıma gelmişken şunu da belirteyim.. Yazılan özeliklere çok tamah etmeyin.. Çünkü o yazılan özelliklerin hepsini kapalı durumda tutmanız gerekiyor iyi görüntü alabilmek için.. Şaka gibi geliyor ama değil - 100 hz , motion plus, parazit azaltıcı vs. bu özellikleri kapatıyorsunuz film izlerken. Çünkü bu yazılımlar yapay hızlandırma yapıyorlar - bu da film izlerken hareketli sahnelerde tv nin saçmalamasına neden oluyor, ( iz bırakma, gölgelenme gibi - bunun teknik adı motion handling imiş)

USB özelliğine de aldanmayın - çünkü altyazı desteği yok philipslerin.. Usb den altyazı desteği veren ve bir çok formatı okuyabilen sadece Samsung ve LG var.. usb den film izlerim diyorsanız başka modele yönelin.

tv yaza lazı acil değil. o zamana kadar fiyatlar daha da düşer herhalde. led istememdeki amaç zaten enerji tasarruflu olması. evi tutmadan da boyutuna karar veremedim. küçük bir odada kocaman bir televizyon gözü çok yormaz mı?

mesajımı eklemeler yaptım yukarıda - gözü yormaz - eğer 2 metre izleme mesafesi varsa 40" ideal dir.. Sonra "keşke daha büyük alsaydım" dersin,

BBNET
Geri