Link değişimi yapacak arkadaş var mı ?

Kodla Büyü
volkankey' Alıntı:
Google amcada üst sıralara çıkmak için kullanılan bir yöntemdir. Sizin sitenin linkini arkadaş kendi sitesinde yayınlar sizde onun site adresini kendi sitenizde yayınlarsınız google amca siteye uğrayıp bu linki gördüğünde size bir yıldız verir. :)

madem öyle okul sitelerimizde kardeş web sitelerimiz diye bir bölüm açsak il il ilçe ilçe sıralasak link versek nasıl olur?

zme_2012' Alıntı:
Okul siteleri değil de kendi sitelerimizde bunu yapabiliriz hocam Kardeş site olmak isteyen varsa hemen ekleyeyim hocam :)

http://www.sanalvideo.net benim domain google da ilerleyen dönemlerde listeleri zorlayacağım inanıyorum buna :)
Bu siteyle biraz zor hocam özgün içerik ve özgün bir tasarım gerekli.

hasari' Alıntı:
zme_2012' Alıntı:
Okul siteleri değil de kendi sitelerimizde bunu yapabiliriz hocam Kardeş site olmak isteyen varsa hemen ekleyeyim hocam :)

http://www.sanalvideo.net benim domain google da ilerleyen dönemlerde listeleri zorlayacağım inanıyorum buna :)

zamanla hocam zamanla yeniyiz bu işlerde sizler de destek verceniz olacak gitcek bu olay inşallah :) desteklerinizi bekliyoruz her daim :)

zme_2012' Alıntı:
hasari' Alıntı:
zme_2012' Alıntı:

zamanla hocam zamanla yeniyiz bu işlerde sizler de destek verceniz olacak gitcek bu olay inşallah :) desteklerinizi bekliyoruz her daim :)
Bunlar ilk siteleriniz ise normaldir ilerleyen zamanlarda dahada güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır. Başarılar.

eskisi kadar etkili olmasada, akıllı googlenin yapay zekasından dolayı link değişimi fayda getirebileceği gibi zararda getirebilir ama illa kullanacam derseniz çapraz link değişimi kullanın yada kalitel i özgün çerik üretin değerini zaten bulur..

hasari' Alıntı:
zme_2012' Alıntı:
hasari' Alıntı:
zme_2012' Alıntı:

Bunlar ilk siteleriniz ise normaldir ilerleyen zamanlarda dahada güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır. Başarılar.
eywallah

the_korsan' Alıntı:
eskisi kadar etkili olmasada, akıllı googlenin yapay zekasından dolayı link değişimi fayda getirebileceği gibi zararda getirebilir ama illa kullanacam derseniz çapraz link değişimi kullanın yada kalitel i özgün çerik üretin değerini zaten bulur..
nasıl zarar verır ben yenıyım bılmıyom

değişimin faydalı tabiki yanlız çapraz bir değişim tavsiye ediliyor 2 sitenin birbirini önermesi okuduğum bildiğim kadarıyla kıymetli değil

formyfriends' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:

Google'nin algoritmasının nasıl çalıştığını hiçbirimiz, hiçkimse tam bilemez fakat tahminler yapılıyor, yapılan çalışmaların sonuçları gözleniyor olumlu etkiler seo ipuçları vs gibi paylaşılıyor, öyle bir piyasaki google ticari bir kuruluş, google de üstte yer almakta ayrı bir ticaret kapısı...

Şimdi hocam dünyanın sıralamasını yapan google zekası iki sitenin birbiriyle link değişimi yaptığını ve değişimin sadece sıralama amaçlı olduğunu saptayamazmı? Saptadığından google sizi yükseltirmi düşürür mü? Hele yeni bir domainde bunu uygulamak size karakutuya bile düşürebilir. Bu yüzden illa yapacaksanız çapraz link değişimi yapın ki birkaç site biribirini tavsiye ediyor gibi olsun... (siz a sitesi olun, siz b sitesinin linkini, b sitesi c sitesini, c sitesi a sitesini kullanacak) link değişiminde benzer içerikli sitelerle bu işi yapın ama ben eski dönemlerdeki kadar etkili olduğunu düşünmüyorum artık.

Ziyaretçiyi memnun edecek kopyala yapıştır olmayan özgün bir içerik tüm seo tekniklerinden kıymetlidir hocam, ilk başta bu şartı yerine getirerek seo uygulamaları yapılmalı.

the_korsan' Alıntı:
formyfriends' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:

Google'nin algoritmasının nasıl çalıştığını hiçbirimiz, hiçkimse tam bilemez fakat tahminler yapılıyor, yapılan çalışmaların sonuçları gözleniyor olumlu etkiler seo ipuçları vs gibi paylaşılıyor, öyle bir piyasaki google ticari bir kuruluş, google de üstte yer almakta ayrı bir ticaret kapısı...

Şimdi hocam dünyanın sıralamasını yapan google zekası iki sitenin birbiriyle link değişimi yaptığını ve değişimin sadece sıralama amaçlı olduğunu saptayamazmı? Saptadığından google sizi yükseltirmi düşürür mü? Hele yeni bir domainde bunu uygulamak size karakutuya bile düşürebilir. Bu yüzden illa yapacaksanız çapraz link değişimi yapın ki birkaç site biribirini tavsiye ediyor gibi olsun... (siz a sitesi olun, siz b sitesinin linkini, b sitesi c sitesini, c sitesi a sitesini kullanacak) link değişiminde benzer içerikli sitelerle bu işi yapın ama ben eski dönemlerdeki kadar etkili olduğunu düşünmüyorum artık.

Ziyaretçiyi memnun edecek kopyala yapıştır olmayan özgün bir içerik tüm seo tekniklerinden kıymetlidir hocam, ilk başta bu şartı yerine getirerek seo uygulamaları yapılmalı..
Teşekkür ederiz. Yol gösterici açıklamaların için . Desteklerini bekliyoruz :)

olsa site değiştirelim site yokki :))
sadece proje sitemiz var yaakcigerkanseriisen.com

Bu şekilde link değişimi yapmanız yarar sağlamadığı gibi zarar verecektir sitenize. Bırakın karşılıklı link değişimi yapamyı düz mantık çapraz link değişimi bile çok sakıncalı (Bakınız Penguen güncellemesi)

Bu tip değişimleri Linkwheel mantığı ile yapmanız lazım yoksa sitenizin bir geleceği varsa da kendi ellerinizle bunu engellemiş olursunuz.

Benden nacizane bir tavsiye sadece.
linkwheel.jpg

BBNET
Geri