Linea 1,3 Mjet Emotion Plus Almayı Düşünüyorum

Kodla Büyü

wertyu6

Süper Üye
Süper Üye
Linea 1,3 Mjet Emotion Plus Dualogic
Dizel 6 Vites Yarı Otomatik
40000 tl ye alınırmı arkadaşlar?

uzun süre araştırmıştım, donanım ve performansına bakarak fiyatı gayet makul...

fiat karşıtları çoktur hocam forumda. 5 daha koy honda al derler sana :) benim 1,3 albeam var. motor olarak bir şikayetim yok. bilgisayar 5,6 lt gösteriyor, yaklaşık 3 bin km nin ortalaması. şehir içi çok kullanmadım. babama düşünüyoruz linea 1,6 mjet full olanını. çekiş olarak çok daha iyi. veya ara model jetta. tam karar veremedik. 1,6 olanını alırsan daha mutlu olursun. 120 nin üstünde hız yapmayacaksan yinede sorun olmaz. donanım olarak da iyidir hocam linea.

Bence 40000 linea için çok... Arkadaşa şirketten vermişlerdi 1.3 Multijet Linea, rampada araba çok bağırıyordu... Sonra 1.5 Crdi Accent verdiklerinde Accent uçak gibi gelmişti arkadaşa...

arkadaşın dediği gibi fiat karşıtı çok var. bende linea emotion düşünüyorum ve uzun zamandır araştırıyorum. aynı zamanda fiat marea kullanıcısıyım ve arabamdan çok memnunum. linea konusunda hep karşıma şu çıktı. 5 daha ver 1-2 yaşında corolla al falan geldi. evet mantıklı olabilir ama tercih bunu istiyor işte. zevk meselesi. bu arada şunu bekliyorum. bu araçlar son 4-5 senenin aracı. şöle 1-2 yıl sonra 5 yaş üstü olanların hallerine bakmak lazım. motor durumu nasıl çürüme falan varmı boya atma varmı gibi? bu kriterler için kendimi 1-2 sene erteliyorum. bu arada piyasada çok şirket bu aracı kullanıyor. yakıtı çok az demekki. vatandaşta da olumsuz etki yapıyor ikinci elde ya şirket arabası ise diye. ancak donanım / fiyat ilişkisi çok iyi.

andariel' Alıntı:
Bence 40000 linea için çok... Arkadaşa şirketten vermişlerdi 1.3 Multijet Linea, rampada araba çok bağırıyordu... Sonra 1.5 Crdi Accent verdiklerinde Accent uçak gibi gelmişti arkadaşa...

1,3 yeterli olur hocam benim için, vergi avantajını da gözardı etmemek lazım. varsın rapmayı 5 le değilde 4 le çıksın.

dizel opel astra sedan varken linea dönüp bakmayın bile
megan dizelede bakabilirsiniz
2. el dersen 27 milyarya bulursan al derim

hocam bende geçtiğimiz şubat 0 km alacaktım ama sanayici arkadaşlarım lineadan uzak dur dedi açıklamada fiatın albeası hatta mareası bile taksiciler tarafından tercih edilirken bu edilmedi çokda sağlam değil filan dediler ama multijet motor için harika dediler motoru iyi ama araç konusunda herkes pek olumlu konuşmadı bilgine

hocam 40000TL verdikten sonra BMW Mercedes Audi WV Honda OPEL okadar çok araba varki niye linea??

hocam bende araba bakıyorum lineayı çok defa kullandım ama ben olsam linea ya 40 bin vermem!

o parayı hak eden bir arac değil bence!

Ben ne duyduysam hep olumsuz şeyler duydum. Linea almayı düşünüp, araştırdıktan sonra başka marka - model alan pek çok kişi biliyorum. Demek ki var bir şey..

BBNET
Geri