S samsat86 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 318 11 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar zil için bilgisayarı startech adlı anfiye bağlama istiyorum .çıkışı line mi olmalı yoksa mic mi...
Arkadaşlar zil için bilgisayarı startech adlı anfiye bağlama istiyorum .çıkışı line mi olmalı yoksa mic mi...
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,067 11 Aralık 2019 #2 Sanırım farketmez, ben olsam line kullanırdım.
yasarsahbaz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,284 11 Aralık 2019 #3 Line çıkışını kullanmanız gerekir. Çünkü Mic çıkışı mono ses verirken Line çıkışı stereo ses verir. Kalitesiz amfi-hoparlörlerde farkı anlamayabilirsiniz ama doğrusu budur.
Line çıkışını kullanmanız gerekir. Çünkü Mic çıkışı mono ses verirken Line çıkışı stereo ses verir. Kalitesiz amfi-hoparlörlerde farkı anlamayabilirsiniz ama doğrusu budur.
I ITSENSEI Aktif Üye Mesajlar 103 11 Aralık 2019 #5 İkisi de oluyor ama LINE.a bağlayın hocam. Mic mikrofon girişidir ve line a göre daha hassas. Gereksiz fazladan Cızırtı falan da yapabilir.
İkisi de oluyor ama LINE.a bağlayın hocam. Mic mikrofon girişidir ve line a göre daha hassas. Gereksiz fazladan Cızırtı falan da yapabilir.