A alican44 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 570 20 Aralık 2012 #1 Arkadaşlar site ilk açıldığında ekrana gelen reklam kutucuğundan yapmak istiyorum. sanırım lightbox lar kullanılıyor. Kullanan arkadaşlardan yardım
Arkadaşlar site ilk açıldığında ekrana gelen reklam kutucuğundan yapmak istiyorum. sanırım lightbox lar kullanılıyor. Kullanan arkadaşlardan yardım
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,798 20 Aralık 2012 #2 onun için lightbox eklemen lazım $(document).ready(function(){ burada da lightbox kodlarını ekleyeceksin });
onun için lightbox eklemen lazım $(document).ready(function(){ burada da lightbox kodlarını ekleyeceksin });
A alican44 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 570 20 Aralık 2012 #3 dokmeefrail' Alıntı: onun için lightbox eklemen lazım $(document).ready(function(){ burada da lightbox kodlarını ekleyeceksin }); Genişletmek için tıkla ... hocam saoll sitede arama yaptım.varmış. tşk
dokmeefrail' Alıntı: onun için lightbox eklemen lazım $(document).ready(function(){ burada da lightbox kodlarını ekleyeceksin }); Genişletmek için tıkla ... hocam saoll sitede arama yaptım.varmış. tşk