bendeki hep merkezi hocam.yerel yokcekiyor ama sadece 2011 doğumluları
bendeki hep merkezi hocam.yerel yokcekiyor ama sadece 2011 doğumluları
sayfayı sağa doğru çektiniz mi excel ibendeki hep merkezi hocam.yerel yok
pardon. orada var. ama bazıları yok. sorun doğum yılı sanırımsayfayı sağa doğru çektiniz mi excel i
hocam buralarda mısınız? uygulama çalışıyor elinize sağlık. ama 2011leri alıyor sadece bu senebu sayfada güvenlik kodu yok
bu sayfada güvenlik kodu var![]()
LGS Sonuçlarını Listemele-Güvenlik Kodsuz-2025 Güncel - Hafızoğlu.NeT | Katre | Söz Uçar, Yazı Kalır...
11.07.2025'te sonuçlar açıklanır ve sonuç sayfasında değişiklik varsa ve vaktim olursa dosyada güncewww.hafizoglu.net
![]()
LGS Sonuçlarını Listemele-Manuel Güvenlik Kodu Girişli-2025 - Hafızoğlu.NeT | Katre | Söz Uçar, Yazı Kalır...
Altarnatif Kesin Çözüm https://www.hafizoglu.net/eokul-lgs-raporlarini-tabloya-aktarma-yeni/ Paylaşawww.hafizoglu.net
Her iki duruma göre de dosyalar güncel ve çalışır durumda
nasıl yapacağız hocamBakanlık yıl alanının adını değiştirmiş... YlL burdakini kopyalayıp koda yapıştırın çalışıyor
nasıl yapacağız hocam
Bu sonuç sayfası sanki HocamBu şekilde oldu
Yok olmamış hocam. bir daha bakabilir misinizBu şekilde oldu
Dosyayı yeniden yükledim bir dener misiniz... Doğum tarihi hatası giderildi. Yerel yerleştirmeler sayfanın en solunda gözüküyor...
kralsın hocammmm.Dosyayı yeniden yükledim bir dener misiniz... Doğum tarihi hatası giderildi. Yerel yerleştirmeler sayfanın en solunda gözüküyor...
emeğine sağlık hocamDosyayı yeniden yükledim bir dener misiniz... Doğum tarihi hatası giderildi. Yerel yerleştirmeler sayfanın en solunda gözüküyor...
Valla hocam hayrınıza mailinize göndersem listeyi benim için alabilir misiniz? Olmuyor bendeki bilgisayarda sürümden dolayı başka yerde yok deneyecekDosyayı yeniden yükledim bir dener misiniz... Doğum tarihi hatası giderildi. Yerel yerleştirmeler sayfanın en solunda gözüküyor...
Sonuç sayfasına güvenlik kodu eklenmiş.Dosya üzerinde biraz düzenleme yaptım. Umarım işinizi görür.
Hocam bu dosyada explorera verileri aktarıp sonuçları çekemiyorDosya üzerinde biraz düzenleme yaptım. Umarım işinizi görür.