kazuo' Alıntı:G3'ü bilmem de G2'de ekran sararması ve telefonun iyi çekememesi gibi sorunlar var.
ben ce olur. bu birazda sizin yükleyeceğiniz uygulamalar bağlı.istanbul38' Alıntı:16 gb yeterli olur değilmi?
hocam ben asus'u inceledim. performansını bilmiyorum ama ekranı çok kötüydü. içime sinmedi, kalitesiz bir görünüm uyandırdı.bahtsız_bedevi' Alıntı:Tercih tabiki sizlerin bir çok telefona bence haketmediği paralar veriyorsunuz. çevreme tavsiye ettiğim(ekonomik nedenlerden dolayı kendim alamadım) ve 3 kişinin aldığı ve son derece memnun kaldığı fiyatı sadece 799 tl olan ASUS Zenfone 6 yı aynı özelliklere sahip diğer telefonlarla fiyat/performans olarak inceleyin bi isterseniz
bende öyle düşünüyorum. akıllı telefon teknolojisi çok hızlı ilerliyor. sürekli programlar güncelleniyor, 2 sene önce aldığım telefonu şu an güncellemelerden dolayı kullanamıyorum çünkü sürekli bellek yetersiz iletisi alıyorum. whatsapp hariç tüm uygulamaları tek tek silmek zorunda kaldım. en sonunda onu da silmek zorunda kalırsam tuşlu telefonlara geri dönerim herhaldesert_hard' Alıntı:16 gb model 2gb ram 32 gb model 3gb ram içeriyor. +300 tl verip yüksek özellikli model almak bence daha mantıklı
mdyrd' Alıntı:Bende G3 kullanıyorum. Alalı 1 ay oldu. eğer fazla oyun oynamam diyorsanız, ekran parlaklığını otomatik yaparsanız iki gün çok rahat gidiyor bataryası. Çok ısınma da olmuyor. Oyun fazla oynarsan ısınma oluyor. Anlayacağınız telefon gibi kullandığın sürece sıkıntı yok. Ancak bilgisayar gibi sürekli oyun, sürekli video izleme yapıyorsan şarjı duruma göre anca bir gün gider ve ısınma da yapar. Ancak bu ısınmanın telefona bi zararı yok. Ben şahsen fazla oyun oynamam arasıra kısa süreliğine bilardo oyunu oynarım, facebook takılırım, mesajlara bakar ve telefonlaşırım akşam olduğunda genelde %40-50 şarjı kalıyor.
bir türlü karar veremedim zaten g2 mi g3 mü :?fatihtasoz' Alıntı:g2 al aradaki fiyat farkına değecek artıları yok telefon canavar sorunsuz
hocam her gün inceliyorum siteleri. bende de bonus kart var, kampanyayı görünce çok sevindim. ama 100tl bonus sadece n11 de yapılan alışverişlerde geçerliymiş. ben başka bir şey almayacağım için bir faydası olmuyor. direk bonus olarak yükleseler ozaman işime yarayacak da...ttalan46' Alıntı:hocam sen g3 al. n11 den alırsan fiyatı oldukça uygundur. Arkadaşlarda indirim kuponu da vardır. Bonus varsa 110 puanda kullanırsın. Çok uyguna gelmiş olur.