bilgisayarbilisim33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 674 22 Ocak 2015 #1 Telefonum G3, İş bankasını arıyorum, menülere girmek için tuş takımına tıklamam gerek ama tuş takımına ulaşamıyorum. Geri tuşuna basınca geri gelip tuş takımına ulaşabiliyorum ama bassam da işe yaramıyor. Ne yapmak gerek acaba :? Ekli dosyalar 12.png 134.6 KB · Görüntüleme: 1,365
Telefonum G3, İş bankasını arıyorum, menülere girmek için tuş takımına tıklamam gerek ama tuş takımına ulaşamıyorum. Geri tuşuna basınca geri gelip tuş takımına ulaşabiliyorum ama bassam da işe yaramıyor. Ne yapmak gerek acaba :?
bilgisayarbilisim33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 674 5 Şubat 2015 #2 Re: LG G3 Çağrı Ekranında Tuş Takımı Sorunu Yok mu arkadaşlar çözebilecek biri tuş takımına ulaşamadığım için telefondan bankacılık işlemi yapamıyorum.
Re: LG G3 Çağrı Ekranında Tuş Takımı Sorunu Yok mu arkadaşlar çözebilecek biri tuş takımına ulaşamadığım için telefondan bankacılık işlemi yapamıyorum.
bilgisayarbilisim33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 674 17 Eylül 2015 #3 Re: LG G3 Çağrı Ekranında Tuş Takımı Sorunu Geçici çözüm: Genel ayarlardan "Quck Circle" kapalı ise açın. Görüşmeden sonra kapatın. Bazen bu işe yarıyor bazen yaramıyor.
Re: LG G3 Çağrı Ekranında Tuş Takımı Sorunu Geçici çözüm: Genel ayarlardan "Quck Circle" kapalı ise açın. Görüşmeden sonra kapatın. Bazen bu işe yarıyor bazen yaramıyor.