LG G2 - 32 Gb - 1450 - Başarı Garanti- Tavsiye eder misiniz

Kodla Büyü

uysal_rockci

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar artık bir akıllı telefon kullanmanın zamanı geldi zannedersem.

Lg G2 , 32 Gb modelini başarı garantisiyle 1450 TL fiyat verdiler sizce nasıl piyasasına baktım internetten fiyat makul gibi.

Başarı garantisi nasıldır LG Türkiye garantisi ile aynı mı ? Arızalar aynı yerde mi yapılıyor acaba .

Başarı zaten lg'nin türkiye yetkili servisi hocam. telefona gelirsek fiyat/performans olarak harika. ben de 16 gb'lık olan var.

İlk android olacaksa bence daha ucuz birsey alin rom root programlar vs deneyim kazanirsiniz

16gb nası hocam yeterli olması lazım.. uygulama fln kurdunuzmu.. nekadar boş alan kaldı..32 ile fiyat farkı çokk

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar,
evde tablet var , androide az çok aşinayım. Kolay kolay eşya bozan bir tip de değilim aldım mı uzuuun bir süre kullanırım , geçenlerde bozulasıya kadar Nokia 5800 kullanıyordum. ilk 5-6 yıldır kullanıyordum bu telefonu taa ki düşesiye kadar. Yaptıracağıma yeni bir telefon alayım dedim.

istanbul38 hocam bunlarda hafıza kartı takma olayı olmadığı için her ihtimale karşı 32gb olanından alayım diyorum.

Başarı zaten yetkili servisi ise , 1450 fiyatı nasıl acaba.
Paralel ithalat ürünleri daha ucuz ama resmi distribütör garantili olsun isterim.

şimdi Note 3 de girdi listeme ona da Başarı garantili 1900 dediler.
Ya LG G2 ya da Note 3 olacak .

Note 3 için aradaki 450 TL değer mi acaba.

bu adreste kıyaslama var orada LG G2 işlemcisi yaklaşık %19 daha hızlıdır yazıyor doğru mu acaba ?

LG G2 çok güzel telefon hocam Note 3 seviyesinde bi telefon. Youtube da 1 saatlik inceleme videosu var türkçe izlemiştim. Çok başarılı

Zaten diğer süper telefonlar çıktıktan sonra çıktı G2 onlardaki sorunları hallederek. Tavsiye edelir yani. Note 3 iyi ama büyük gelebilir elinize.
O yüzden mantıklı bi seçim olacaktır kefilim. Enişteme ve Kardeşime aldık 2 tane çok memnunlar.

Tek kusuru Hafıza Kart yeri yok alırken ne kadarlık istediğinize dikkat edin :)

bozulacağı için demedim tablete muhtemelen rom atmamışsınızdır diye düşünüyorum çünkü tabletlerin romu zor bulunuyor eski telefonlar gibi değil onlarda yapacak fazla bişey yok açıp konuşuyon bunları alınca her yerini kurcalayasın geliyor forumlara bakıyon değişik değişik romlar çeşit çeşit programlar herkes yapmış insan özeniyor benim neyim eksik diyon :) virüs felan bulaşıyor ama rom atınca garanti dışı kalıyor rom kernel launcher kitkat root vs derken bide bakmışsın telefon elinde kalmış :)

LG G2 bence de en doğru seçim olur güzel telefon ama fiyat biraz fazla hocam bir sitede 1399 fiyat görmüştüm LG Türkiye garantili

Ben de bu telefonun 16 GB lık olanını kullanıyorum.İnternetten 1300 civarı almıştım.n11.comdan dubai bilişim die bir mağazası var.Çok performanslı bir telefon.Elimden pek düşmüyor açıkçası tavsiye ediyorum.16 gb yeterlidir.

Mayıs ayında G3 lansımanı yapılacakmış.
G3 çıkarsa G2 ucuzlar belki biraz daha bekleyeyim en iyisi :)

BBNET
Geri