B bilogrt38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 715 10 Eylül 2012 #1 Arkadaşlar aranızda kullananlarınız var mı? Düşüncelerinizi görüşlerinizi öğrenebilir miyim? Ablam almak istiyoda
Arkadaşlar aranızda kullananlarınız var mı? Düşüncelerinizi görüşlerinizi öğrenebilir miyim? Ablam almak istiyoda
sanalomer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 918 10 Eylül 2012 #2 Neden özellikle lg tercih ettiğinizi de yazarsanız ona göre görüşler daha isabetli gelir.
H hakand77 Üye Mesajlar 1,074 10 Eylül 2012 #3 ben kullanmadım ama bundan sonra bütün beyaz eşyalar samsung ya da lg...
B bilogrt38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 715 10 Eylül 2012 #4 sanalomer' Alıntı: Neden özellikle lg tercih ettiğinizi de yazarsanız ona göre görüşler daha isabetli gelir. Genişletmek için tıkla ... Hocam ablam fiyatı uygun dedi bi araştır dedi de o yüzden
sanalomer' Alıntı: Neden özellikle lg tercih ettiğinizi de yazarsanız ona göre görüşler daha isabetli gelir. Genişletmek için tıkla ... Hocam ablam fiyatı uygun dedi bi araştır dedi de o yüzden
comaster Aktif Üye Mesajlar 131 10 Eylül 2012 #5 hocam hangi modeli bilmiyorum elektroworldden aldım 600 tlye çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim bütün beyaz eşyalarım ve lcd falan lg alıcam
hocam hangi modeli bilmiyorum elektroworldden aldım 600 tlye çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim bütün beyaz eşyalarım ve lcd falan lg alıcam
hipopotam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 658 10 Eylül 2012 #6 fiata bakma isteklerine ve performnsa bak
comaster Aktif Üye Mesajlar 131 10 Eylül 2012 #7 hipopotam' Alıntı: fiata bakma isteklerine ve performnsa bak Genişletmek için tıkla ... tam bir fiyat performans ürünü çok bilmiş gibi fiyata bakma yazma cah,l değiliz
hipopotam' Alıntı: fiata bakma isteklerine ve performnsa bak Genişletmek için tıkla ... tam bir fiyat performans ürünü çok bilmiş gibi fiyata bakma yazma cah,l değiliz
S safirr Aktif Üye Mesajlar 102 10 Eylül 2012 #9 samsung kullanıyorum 650 tl ye aldım. 29 dk kısa programı var dijital ekranı var.kaç dak kaldığını yazıyor.bitince alarm veriyor.
samsung kullanıyorum 650 tl ye aldım. 29 dk kısa programı var dijital ekranı var.kaç dak kaldığını yazıyor.bitince alarm veriyor.