nassıl ortak bölüm anlamadım ki?refleto' Alıntı:Behzat Ç. ile bu dizi TRT 1'de bir nevi ortak bölüm yayınlamakta... Gül gül öldüm... ilgisini çeken kaçırmasın.
not: yanlız bir önceki bölüm izlenmeli indirin izleyin. biraz absirt ama güzel
Katılıyorum. 2 oyuncunun eksikliğ hemen hissedildi dizide. Ancak son bir kaç bölüm dizi rayına oturdu. Bu hali de çok keyifli.solomonte' Alıntı:Leyla ile Mecnun'un ilk zamanları iyiydi. Olaylar absürt ve karışık da olsa bir gidişatı vardı ama 2 ana oyuncunun çıkarılmasıyla biraz bocaladı ve yalpalayarak gitmeye başladı. Gene de bir sürü saçmasapan dizinin içinde izlenebilecek dizilerden biri...
Hooooooppppppppumaykut' Alıntı:sırf erdal bakkal ve ismail abi için bile izlenir bu dizi..
ismail abiiiiii....
gakgos1903' Alıntı:Hooooooppppppppumaykut' Alıntı:sırf erdal bakkal ve ismail abi için bile izlenir bu dizi..
ismail abiiiiii....:roll:
:++: :alkis:merfi' Alıntı:leyla ile mecnun dizisinin bir bölümünü nerdeyse 3 kere izliyorum arkdaşlar..
üstüne dizi tanımam.. avrupa yakasıdır yok yalan dünyadır.. hiçbiri leyla ile mecnun gibi olamaz (bence tabi..)
izlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum, trt net te 1. bölümden itibaren bütün bölümleri var.. ilk bölümden itibaren hepsini izlerseniz asla vazgeçemiyceksinizz, iddia ediyorumm
leyla ile mecnundan sonra diğer diziler berbat geliyo, onlar da dizimi diyorum..
diğer dizilerdeki ne esprilere gülebiliyorum, ne duygusal sahnelerde ağlayabiliyorumm..absürt komedi bir dizi bu ama özellikle son 15 bölümdür ağlattığı da çok olmuştur, bütün duyguları anlık yaşayabiliyosunuzz..senaristi tebrik etmek gerek..
velhasıl;
anlatılmaz yaşanır, izleyin derim, hayatınız değişcek![]()