karinca_52' Alıntı:http://wrestling-torrents.co.cc/lexmark-e310-vista-driver.html
hocam xp için driver a gerek yok. Usb den bağlayınca bilgisayara otomatik yüklenmesi lazım.yes_im' Alıntı:arkadaşlar xp için driverleri da bulamıyorum((
giggs61' Alıntı:Hocam şöyle de bir çözümü var, ben böyle kullanıyorum, yerel yazıcı ekle den varolan bağlantı noktasını kullanı seçin. Sonra USB001 sanal yazıcı bağlantı noktası oluşturun. Daha sonra ileri diyerek oradaki sürücülerden lexmark E320 yi seçin otomatik olarak tanıyacaktır.
yes_im' Alıntı:teşekkür ediyorum hemen uygulayacağım![]()
evet hocam yönteminizi denedim ve oldu çok teşekkürlergiggs61' Alıntı:hocam xp için driver a gerek yok. Usb den bağlayınca bilgisayara otomatik yüklenmesi lazım.yes_im' Alıntı:arkadaşlar xp için driverleri da bulamıyorum((
giggs61' Alıntı:Hocam şöyle de bir çözümü var, ben böyle kullanıyorum, yerel yazıcı ekle den varolan bağlantı noktasını kullanı seçin. Sonra USB001 sanal yazıcı bağlantı noktası oluşturun. Daha sonra ileri diyerek oradaki sürücülerden lexmark E320 yi seçin otomatik olarak tanıyacaktır.yes_im' Alıntı:teşekkür ediyorum hemen uygulayacağım![]()
bu yöntemi denediniz mi win7 de?
rica ederim.. iyi çalışmalar..yes_im' Alıntı:evet hocam yönteminizi denedim ve oldu çok teşekkürlergiggs61' Alıntı:hocam xp için driver a gerek yok. Usb den bağlayınca bilgisayara otomatik yüklenmesi lazım.yes_im' Alıntı:arkadaşlar xp için driverleri da bulamıyorum((
giggs61' Alıntı:Hocam şöyle de bir çözümü var, ben böyle kullanıyorum, yerel yazıcı ekle den varolan bağlantı noktasını kullanı seçin. Sonra USB001 sanal yazıcı bağlantı noktası oluşturun. Daha sonra ileri diyerek oradaki sürücülerden lexmark E320 yi seçin otomatik olarak tanıyacaktır.yes_im' Alıntı:teşekkür ediyorum hemen uygulayacağım![]()
bu yöntemi denediniz mi win7 de?![]()