Lens Tavsiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan honor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

honor

Aktif Üye
3 aydır lens kullanıyorum. Lens kullanmaya linkteki lens ile başladım http://www.lensoptik.com.tr/ciba-vision ... t-day-aqua genel olarak memnunum fakat gözden çıkarmakta ve bilgisayar karşısında biraz zorlandığım için başka bir model denemek istiyorum. Aşşağıdaki linklerde ki modelleri baya övmüşler Acuve aylıkmı opnu anlamadım ama kullananlar ne tavsiye ederler.

http://www.lensoptik.com.tr/ciba-vision ... optix-aqua
http://www.lensoptik.com.tr/johnson-joh ... uvue-oasys
http://www.lensoptik.com.tr/cooper-visi ... effaf-lens

Ben yaklaşık 15 senedir Johnson&Johnson kullanıyorum. Acuvue serisi de iyiydi ama şimdi oasys serisini kullanıyorum. Aylık lens ama hijene dikkat ederseniz 1,5- 2 aya kadar da kullanabilirsiniz demişti benim doktorum ben de öyle yapıyorum. Hiç başka bir marka da kullanmadım. Tavsiye ederim. ( reklama girmesin ama 2 senedir internetten lensci.comdan alıyorum fiyatları iyi kargo da ücretsiz.)

a.basoglu' Alıntı:
Ben yaklaşık 15 senedir Johnson&Johnson kullanıyorum. Acuvue serisi de iyiydi ama şimdi oasys serisini kullanıyorum. Aylık lens ama hijene dikkat ederseniz 1,5- 2 aya kadar da kullanabilirsiniz demişti benim doktorum ben de öyle yapıyorum. Hiç başka bir marka da kullanmadım. Tavsiye ederim. ( reklama girmesin ama 2 senedir internetten lensci.comdan alıyorum fiyatları iyi kargo da ücretsiz.)

hocam teşekkürler bilgisayar başında rahatsınız umarım. birde nettiki yorumlarda sanki 15 günlük yazıyor tak çıkar yaprsan.

7 seneden beri lens kullanıyorum. Her markayı denedim neredeyse. Şu ana kadar kullandığım en iyi ve halende kullandığım marka, cibavision'ın Night&Day. En kötüsü de ismine aldanıp aldığım Bausch&Lomb'un Purevision 2 HD. Bu kadar kötü bir lens olamaz. Satın almak içinde lensmarket.com'u tavsiye ederim. Müşteri memnuniyeti ve kampanyaları çok iyi. 8 kutu aldığım purevisionlar 2 HD'den memnun kalmayınca açılmamış kutuları geri aldılar ve kampanyalı ürünlerinden yolladılar.

cumhurtorun' Alıntı:
7 seneden beri lens kullanıyorum. Her markayı denedim neredeyse. Şu ana kadar kullandığım en iyi ve halende kullandığım marka, cibavision'ın Night&Day. En kötüsü de ismine aldanıp aldığım Bausch&Lomb'un Purevision 2 HD. Bu kadar kötü bir lens olamaz. Satın almak içinde lensmarket.com'u tavsiye ederim. Müşteri memnuniyeti ve kampanyaları çok iyi. 8 kutu aldığım purevisionlar 2 HD'den memnun kalmayınca açılmamış kutuları geri aldılar ve kampanyalı ürünlerinden yolladılar.
Hocam bende aynı lensle başladım fakat çıkarırken bazen sorun yaşıyorum vede pc başında görüntü bozuluyor yaşlanma falan oluyor daha rahat edebileceğimiz varsa diye başlığı açtım

Lensin çapı ve eğrisi de rahatlık için önemli bir faktör. Doktorun yaptıgı ölçüme göre gözün eğrisi ve çapını sasmamanizi tavsiye ederim. Tecrübe ile sabittir.

ozaman şöle sarayım 8.50 ve 14.00 değerleri var fakat bazı lenslerden bu değerler tek. yada 8.60 yada 8.40 oluyor hangisini almak mantıklı ben 8.50 yim

lenslerle yaşadığım bazı sorunlar sonrasında tekrar doktora gittim ve sonuç bc değerim yanlış ölçümüş 8.7 ile 8.9 arası kullanbilirsin dedi doktor. şimdi kafam karıştı daha önce kullandığım lenslerden bu değerler yüzünden mi sorun yaşadım diye düşünmeye başladım. sonuçta benim için en önemli olan bilgisayar başında yaşlanma yapmaması sorun çıkarmaması. airoptix night day aqua, acuve qasys ve bioinfinity kullandım night day iyi idi bilgisayar başıdan sapıyordu acuve bilgisayar başında kötü en iyi bioinfnity di oda 23:00 sularında kuruyordu yatarsamda çapak yapıyordu. tabi bunlar eki değerleirmle. ne tavsiye edersiniz.

Air optik kullaniyorum hocam uc yildir cok memnunum.
Daha oncesinde cok marka denedim ama air optik kullandiktan sonra degistirmedim birdaha :+1:

nefertari' Alıntı:
Air optik kullaniyorum hocam uc yildir cok memnunum.
Daha oncesinde cok marka denedim ama air optik kullandiktan sonra degistirmedim birdaha :+1:

durumu izah ettim deneme lensi alabileceğim bir yer olsa. optikçiler lensi çok pahalı satıyor nettende denem ürünü alabilrmiyim bilmiyorum... duruma yorum yapan başka arkadaşlarda olursa mutlu olurum.

şuan elimde eski numaralarım ve yanlış olan bc değerime göre bu lensden var daha önce bioinfnty lenslerde +2.50 ve +3.00 numaraları ile düzgün görüş alırken bu tavsiye ettiğimiz lensle görüntüde odaklanma sorunu ve bulanıklık sorunları yaşadaım 2 hafta denedim bir şey düzelmedi bilgisayar başında da sapıtıyorlar en verim aldığım bioinfnty oldu . neyse hbakalım ne yapacağız.

ben de ilk başta lensle çok rahat etmiştim sonra bi süre kullanmadım aldığım diğer paket epey bekledi ama son kullanma tarihi geçmemişti tekrar lensi kullanmak istediğimde bi türlü yapamadım sanki lens bayatlamış gibiydi :) kırış kırış oldu düzeltemedim o kadar para boşa gitti :(

Hocam bc değeri çok şey fark ettiriyor benim kardeşim de sizinle benzer durumdaydı 8.9 iken 8.6 ilk lens kullanınca bir türlü rahat edememişti. 8.6genelde herkese uyuyormuş o nedenle pek çok lens 8.6 ya uygun 8.9 için kullanabileceğiniz bir kaç marka var. kardeşimin kullandığımarkayı hatırlamıyorum ama ben acuve oasys kullanıyorum bizim optisyen vermedi ona uymaz diye durumuizah edin optikçiniz size önerecektir muhtemelen

arkadaş bir tane pc başında sapıtmayan lens bulamadım Gözlüğe döneceğim galiba yada bilgisayar öğretmenliğini bırakacağın:))) yokmu tavsiyesi olan... bu arada bc değerlerim yanlışmış doğru olan 8.7 ile 8.9 arasıymş

honor' Alıntı:
arkadaş bir tane pc başında sapıtmayan lens bulamadım Gözlüğe döneceğim galiba yada bilgisayar öğretmenliğini bırakacağın:))) yokmu tavsiyesi olan... bu arada bc değerlerim yanlışmış doğru olan 8.7 ile 8.9 arasıymş

Lens solusyonu da önemli hocam.

yıllardır arada ara vermiş olsamda lens kullanıyorum, gözlerim çok hassas olduğundan çeşitli markaları denedim sonunda day&night ı denedim ve çok memnun kaldım tavsiye ederim :+1:

Johnson&Johnson Oasys en rahat ettiğim.
air optix resmen kalın camı gözüme sokmuş gibi hissettiriyor.

BBNET
Geri