lenova z570 webcam

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
463
arkadaşlar lenova bir bilgisayara format attım.lakin bu bilgisayarın webcam ini bir türlü kurumadım.kendi sitesinden indirdim.başka sitelerden indirdim.forumlara baktım.önerileri uyguladım.tuş kombinasyonları vs bi türlü yükleyemedim.yüklendi gibi gözükse bile ne programlarımda ne bilgisayarımda aktif ve kullanılabilir değil.nasıl çözebilirim.
 
Amcamp programını indirin veya messenger ile kontrol edin. driver yüklenmiş olup uygulama yazılımında göremiyor olabilirsiniz. Durumu yazınız. Ona göre hareket ederiz. İyi çalışmalar.
 
Haklısın hocam...ama arayüz olarak kameranın kendi programının kullanılmasını nasıl sağlayabiliriz.
 
Programı açtığınız zaman kamerayı kulanan diğer tüm yazılımları kapalı duruma getirin messenger dahil. sonrasında bu uygulama yazılımını açın. Direk görmesi gerek. Eğer ki göremiyorsa kamera ikonu varsa ona yoksa da ayarlar bölümünde kamera seçeneğine gelin ve ilgili kamerayı seçin. Tüm bunlara rağmen göremiyorsanız, ilgili yazılımı silin. program fies ve regedit de yazılıma ait kalıntılar varsa onlarıda temizleyin. En güncel versiyonunu ya da kameranızın desteklendiği versiyonu internetten arayarak indirin. Sonuç aamıyorsanız teknik olarak tüm kamera yazılımları sistemde varolan kameraları tarar ve listesine ekler, farklı bir yazılımla da deneyebilirsiniz benzer özellikleri olan.İyi çalışmalar.
 
Geri
Üst