LCD mi LEDmi

Kodla Büyü
kesinlikle led tv hocam.
daha bu hafta teknosanın turuncu indirim kampanyasından lg 47lw4500 3d led fhd aldım. gayet memnunum...

led ler lcd ile arasındaki farkı enerji tüketiminden 1 yılda çıkarır hocam

diğer artıları da cabası

sehzade84' Alıntı:
kesinlikle led tv hocam.
daha bu hafta teknosanın turuncu indirim kampanyasından lg 47lw4500 3d led fhd aldım. gayet memnunum...

Bence de led lcdye göre yarı yarıya enerji tüketimi var tasarruf etmiş olursunuz hem..

Bu arada ayıptır sorması kaça aldınız hocam...

sakın led yada lcd philips almayın kendisi panel üreticisi değil.panel hatası verince yapamıyolar. benimkini yapmadılar ama para iadesi verdiler bende dün gittin samsung led aldım 46" süper bişe

en büyük fark elektrik tüketimi ve tasarımdır kesinlikle led ayda faturada kullanıma bağlı olarak çok farkediyo

Araştırdığım kadarıyla LED tv sadece pazarlama tekniği aslında LED tv bir LCD... LCD florasanla, LED ise led lambalarıyla yani aynı araba fakat yakıt türü farklı.. Aralarındaki fark sadece LED tv ince ve enerji tasarrufu var..

Atı mı, eşeğimi tercih edeyim gibi bir soru olmuş...
Elbette led
daha yeni bir teknoloji,
daha uzun ömürlü,
daha canlı-net görüntü,
daha iyi kontrast,
daha ince tasarım,
daha az elektrik tüketimi...

full led bulabilirsen ama çok pahalı.. türkiyede pek satılmıyor full ledler. bir ara elektrowordde shapların full ledleri vardı. dün sordum ellerinde hiç full led yokmuş.

birde alacağın televizyondaki önemli özellikler şunlar..

wifi (kablosuz internet)
dvb-s2 (hd uydu reciever)
widi (kablosuz 1080p bağlantı)
web tarayıcı (interneti serbestçe kullanabilmek için)
klavye-fare androin yazılımları destekleyen 10 tl lik klayeleri bile bağlayabileceğimiz..
full led (çok yüksek kontras verebilir, ekrana yüklediğin siyah resmi karanlıkta farkedemessin
3d (bence şart değil)
çoklu tuner

bunların hepsinin bir arada olduğu herhangi bir modele raslamadım henüz.

pegasus777' Alıntı:
sehzade84' Alıntı:
kesinlikle led tv hocam.

Bence de led lcdye göre yarı yarıya enerji tüketimi var tasarruf etmiş olursunuz hem..

turuncu indirimle 2499tl ye aldım hocam. axess karta 20 taksit yaptırdım. 120tl vade farkı. 130tl taksitler. almışken iyisi olsun dedim. peşin para olsa hayatta vermezdim o kadar...

sehzade84' Alıntı:
pegasus777' Alıntı:
sehzade84' Alıntı:
kesinlikle led tv hocam.

turuncu indirimle 2499tl ye aldım hocam. axess karta 20 taksit yaptırdım. 120tl vade farkı. 130tl taksitler. almışken iyisi olsun dedim. peşin para olsa hayatta vermezdim o kadar...

Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.
Yalnız çok taksit yapmışsın be hocam tv eskiyecek hala taksit ödeyecesin :)

haziran ayı içerisinde sansunglar yeni model piyasaya sürcek haberiniz olsun oled diye bişe. acil ihtiyacı olmayanlar o modeli beklemeli bence

m_esen' Alıntı:
haziran ayı içerisinde sansunglar yeni model piyasaya sürcek haberiniz olsun oled diye bişe. acil ihtiyacı olmayanlar o modeli beklemeli bence

evet 5-10 bin tl ye satılacak..

oled fiyatları çok aşırı abartılı olmayacak ama pahalı diyenler lcd ve ledler o zaman düşer iyce. hele lcd ler baya baya düşer. bu teknosa turuncu indirimleri kaçırmayın bence baya indirim oluyo

BBNET
Geri