Kısa süre öncesine kadar bazı araştırmalarım oldu.. Karar vermeden önce ne istediğin önemli..
3D istiyorsan LG den şaşma şu anda.. Manuel gözlük teknolojisi ile diğer firmaların önünde.. Aksi halde TV yi alırsın 3D tırı-vırıda kalır, kullanamazsın keyfince.. LG LW4500 den başlar.. Smart tv, Dahili HD uydu alıcısı (S modelleri) olanlarla fiyatı artarak devam eder..
3D önemli değil diyorsan Samsunglarda bulunun multimedia desteği avantajlıdır.. Tak Flashı, Disk i çalıştır.. Neredeyse her video-ses formatını tanır, açar.. keyifle izlersin.. Diğerlerinde bu desteği aynı miktarda bulamazsın.. Lg ile devam eder ve giderek düşer.. Uygun fiyata Samsung D4500-D5500 alabilirsin.. D6000 (3D ve Smart TV var) daha iyi olur haliyle.. Diğerleri uçuk fiyatları..
Multimedia desteği zayıf olduğundan diğer markaları çok araştırmadım.. İstenirse alınır altına bir media oynatıcı her formatı destekleyen türde açığı kapatırsın..
Gerçi 1500 TL bütçe ile 3D vs modelleri zor.. Belki sade LED samsung D5500 ya da LG LV 4500-5500 modelleri olabilir.. Amaç sadece TV izlemekse çok farketmez, özellikle SD yayında.. Ki video desteği çok da sorun değil dersen (öyle aşırı bir fark yok zaten, LG DTS ses-videoları okuyamaz) ben LG alırdım.. Bu kadar araştırdım ben ne aldım peki.. 32 Samsung D550.. Yani LCD, LED bile değil..

3D teknolojisinin yeterince oturmadığına karar verdim, geçici bir çözüm benimki yani.. Video desteği de önemliydi benim için Samsung dedim.. 3D olmayacaksa LED i önemsemedim.. Karar senin hocam.. Araştır yine de..

) Kolaylar gelsin.. Kafan daha da karışmamıştır umarım..