Lastik Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selcuklu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

selcuklu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kış lastiği bakıyorum arkadaşlar. Bağlantılarda ki ürünler hakkında fikri olan var mı? Kış lastiğinde Nokian övülen bir marka gördüğüm kadarıyla.
http://www.hepsiburada.com/liste/nokian ... yId=259720

http://www.hepsiburada.com/liste/nokian ... yId=259720

Aracı yazın satmayı düşünüyorum. Sadece 15 tatil sürecinde kullanacağım lastiği yüzden biraz kararsız kaldım. Yoksa ilk ürünü alacaktım. Çıkma lastik alan oldu mu netten. Onların fiyatları ne civarda oluyor. Hem bu ürünler hem de alternatifler hakkında fikri olan var mı?

lassa, petlas ve goodyear ın çok tavsiye edilen bir modelini olabilecek en zorlu şartlarda kullandım. Fark gördüm dersem yalan olur. Lassa ları 3 yıl kullandım. ilk seneden sonra tutunmada çok az bir düşüş oluyor ama normal şartlarda pek hissedilmez.

Edit : Erzurum şartları işin yazdım.

wr d3 ü kullanıyorum çok memnunum buz performansını görmedim ama kar üstünde çok zorlamadığınız taktirde kolay kolay patinaja düşürmüyor..

birde kış lastiklerinin çoğunda araç asfaltta hızlanınca uğultu sesi gelir ama wr d3 ile ses hiç yok yazlık lastikten hiç farkı yok hatta benim yazlıklar biraz eskiydi ondan daha sessiz diyebilirim..

kaybil' Alıntı:
wr d3 ü kullanıyorum çok memnunum buz performansını görmedim ama kar üstünde çok zorlamadığınız taktirde kolay kolay patinaja düşürmüyor..

Tercihim wr d3 olacak herhalde hocam. Teşekkürler yorumlar için...

Ben 2 yıldır nokian kullanıyorum ve özellikle çok memnunum.Şu anda kar var ve öğlende mecburen araç kullanmak zorunda kaldım ve sorunsuz bir şekilde karda hareket edebildim.Çok yumuşak ve güvenilir bir lastik.Bilinen önemli lastik markaları adar da kaliteli.

2 adet lassa aldım karlı yolda kayma olayı oluyor fakat yola tutunuyor . bi dünya aracın patinaj çektiği çıkamadığı yerden maşallah çıktı. arabaya binen arkadaşlarım da sevdiler iyiymiş dediler.

BBNET
Geri