Lastik Şişirme Spreyi Hakkında Yardım?

Kodla Büyü

Toprak38060

Site Gezgini
Arkadaşlar tatile gideceğim ve bagajda stepneye yer olmadığı için lastik şişirme spreyi kullanmayı düşünüyorum
Bazı forum sitelerinde sprey sıkılmış lastiklerin rot ayarı ve yama yapılmadığını okudum..
Daha önce kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim.En azında en yakın tamirciye kadar kullanıldığında sıkıntı
çıkarır mı arkadaşlar?

çok kullanan duydum, kısa mesafede işine yarar, maksat zaten en yakın lastikçiye gitmek.

Yeni birşey çıkmış. Geçen gün serviste önermişlerdi.
Mavi bir sıvı her lastiğin içine enjekte ediyorlar. Lastik patlasa bile bu sıvı (veya jel) sayesinde lastik inmiyor. Ve lastik inmeden uzun mesafeler alabiliyormuşsun. Hatta servise düzeneğini de kurmuşlardı. Şişkin bir lastiği standa koymuşlar ve bir düzenekte de çivi var. Çiviyi lastiğe batırıyorsun lastik patlıyor ve lastiği kendi etrafında çeviriyorsun ve lastiğin hava kaçırması kesiliyor.
Denemedim fakat kullanışlı birşey gibi geldi bana. Bir araştırın isterseniz.

Lazım olur diye bir tane almıştım. ARabanın lastiğ*i hava kaçırmaya başladı(sanırım küçük bir delik). Şişirince bir kaç saat sonra iniyordu. Lastikçiye götürmektense . spreyi denemek istedim (işe yarayıp yaramadığını). Babamla birlikte yaptık babamö gülüyordu ufacık kutu lastiği nasıl şişirecek diye. denedim ve sonuçları mükemmel. çok hızlı bir şekilde lastiği şişirdi. yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum lastikte herhangi bir inme yok(tamirciye gitmedim). kesinlikle her arabada olması gereken bir şey.

BBNET
Geri