Lastik Önerisi???

Kodla Büyü

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Fiat Linea Araba için lastik öneriniz hangi marka ve modeller var?

Servisinde,
Bristone 740
Pirelli 640
Lassa 620 fiyat verdiler

Farklı bir bayide Michelene 650 fiyat verdi.

Önerileriniz nedir? Marka ve Fiyat önerirseniz sevinirim. Genelde uzun yol yapıyorum. Duble ve otobanda sürüyorum arabayı...

bende aynı aracı kullanıyorum fiat linea yani arkadasım var o petlas kullanıyormus linea da ve cok memnunum dedi ama ben kararsız kaldım kış lastiğinde

muhalif33' Alıntı:
Arkadaşlar Fiat Linea Araba için lastik öneriniz hangi marka ve modeller var?

Servisinde,
Bristone 740
Pirelli 640
Lassa 620 fiyat verdiler

Farklı bir bayide Michelene 650 fiyat verdi.

Önerileriniz nedir? Marka ve Fiyat önerirseniz sevinirim. Genelde uzun yol yapıyorum. Duble ve otobanda sürüyorum arabayı...
hocam ölçüler ne lastiğin
benimki 195 55 16
1000 tl civarında fiyat aldım. sizinki 15 herhalde.

hocam ayrı başlık açmayayım bende sorayım.

Dunlop Sp Sport Maxx TT XL nasıl bilirsiniz. bridgestonedan, michelinden hatta benim alacağım pirelliden bile daha uygun fiyatı. benim lastik boyutu 205/50R17.

hyenali' Alıntı:
bende aynı aracı kullanıyorum fiat linea yani arkadasım var o petlas kullanıyormus linea da ve cok memnunum dedi ama ben kararsız kaldım kış lastiğinde
arabama petlas taktırdım çok memnunum

hocam bridgestone dan şaşma tr yollarına en uygun lastik.. conti de bridgestone da michelin de kullandm en sağlam lastk bridgestone,en konforlu conti..karar senin

eskisehir' Alıntı:
hocam ayrı başlık açmayayım bende sorayım.

Dunlop Sp Sport Maxx TT XL nasıl bilirsiniz. bridgestonedan, michelinden hatta benim alacağım pirelliden bile daha uygun fiyatı. benim lastik boyutu 205/50R17.
en fazla şikayet duyduğum lastik markası. Biraz hesaplı olsun diyorsanız Bf Goodrich alın. :+1: :+1: Michelin in yan ürünüdür.

kışlık petlas almıştım geçen sene arabam hyundai accent. Memnunum, yumuşak bir lastik Türkiye şartları için üretilmiş sanırım biraz daha hesaplı
tavsiye ederim. yaza doğru da yaz lastikleri alacağım. Lastikçim ile konuştum petlas da satıyor michelin da. hangisi diye sordum michelin üzerine lastik yok hocam ama Türkiye'de böyle yollar olduğu sürece lastiğe yazık olur. çok yumuşak bir lastik sıkıntı verir demişti.

Arkadaşlar petlas önermem kesinlikle.. Geçen kış kullandım çok kalitesiz bir lastik.. bende bu sene için kış lastiği alacağım.. Continental Yada Michelin Alpin almayı düşünüyorum. bunun 2 sinden başka almıycam... Continental i birçok arkadaş öneriyor.. Test sonuçlarıda çok iyi sonuçlar vermiş

Hocam kesinlikle petlas tavsiye ederim. Ben kullanıyorum alırken temkinli almıştım ama kullandıkça hoşuma gitti pişman olmazsın

lassa atranta aldım...

serviste 4 tanesi 620
arkadaştan 490'a aldım. bristone 4 tane bulmadım bir türlü.

BBNET
Geri