Laptopa RAM ekleme

Kodla Büyü

desouza82

Aktif Üye
arkadaşlar laptopa RAM eklemeyi düşünüyorum. daha önce yapan varmı? kolay bir iş olurmu? nelere dikkat etmeliyim?

Hocam Ram eklemek için laptobun içini zaten komple açmıyorsunuz. Ram slotlarının bulunduğu yerde Ram kapağı vardır. Sadece orayı açarak Ram ekleme yapabilirsiniz.

Yeni RAM alacaksanız OCZ tavsiyemdir.

Ben Toshiba A200 1VL kullanıyorum. OCZ den çok memnunum. Aynı modelde Kingston marka Ram kullanan arkadaşlar var onlarda Kingston dan memnunlar. Ama başka marka Ram alan arkadaşlar oldu sorun yaşadılar. OCZ fiyat bakımından daha avantıjlıydı. Şuan ki fiyatlarını bilmiyorum ama.

Eğer Vista kullanıyorsanız 2 Gb Ram şart zaten. 2 slot olduğu için ilerde Ram miktarını artırmayı düşünüyorsanız şimdiden 2 Gb Ram alın. Fiyatlarıda uygun seviyede

Ben Msi kullanıyorum, geçenlerde temizlemek için içini açtım. Ram ler nokia 6100 daki gibi metal bir kapağın altında. önce kapağı kaldırıyorsun, sonra ram ler gözükecek ramlerin yanında küçük kilit gibi bişey vardı yanlış hatılamıyorsam. bastıryorsun, ve çıkartıyorsun. takma işlemi de bunun tersidir herhalde :) :)

Bir RAM sorusuda benden işlemci T8300 ve 800 Mhz üstündeki ramlar 667Mhz 667 Mhz lik RAM ları değiştirip 800Mhz takarsam olurmu

Geri