C cncanan Site Gezgini Mesajlar 37 5 Aralık 2009 #1 arkadaşlar laptobumun camera ışığı sürekli yanıyo laptobuma harici bir web camerası kurdum onu kullandım onu çıkardıktan sonra laptobumun ışığı sürekli yanıyo ve camera çalışmıyo yardımcı olursanız seviniriim ....
arkadaşlar laptobumun camera ışığı sürekli yanıyo laptobuma harici bir web camerası kurdum onu kullandım onu çıkardıktan sonra laptobumun ışığı sürekli yanıyo ve camera çalışmıyo yardımcı olursanız seviniriim ....
suferi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 574 5 Aralık 2009 #2 hocam msconfigden tüm özellikleri kapatmayyı deneyin. büyük ihtimalle başka bir program web cami kullanıyor.
hocam msconfigden tüm özellikleri kapatmayyı deneyin. büyük ihtimalle başka bir program web cami kullanıyor.
C cncanan Site Gezgini Mesajlar 37 6 Aralık 2009 #3 msconfigten bazı programları kapatmıştım olmamıştıı bugün diğer programları kapattım sorun yaratan programı buldumm
msconfigten bazı programları kapatmıştım olmamıştıı bugün diğer programları kapattım sorun yaratan programı buldumm