laptop soğutucu

Kodla Büyü
Targus AWE55EU Soğutucu Fanlı Notebook Standı
tavsiye ederim hocam. şu anda kullanıyorum çok memnunum. tasarım ödüllü.

evet bakmıştım buna fiyat 55 görünüyor nette nasıl uygun mu sizce

bende bu fiyata aldım. çift fanlı. fakat fanlar biraz küçük. ama zaten buz gibi yapan başka soğutucu var mıki. ben çok araştırdım. bu dizinde de bile çok kullanışlı.

tx ergonomix laptop soğutucu kullanan var mı aranızda veya comfydesk laptop soğutu sehpası var bunu önerirmisiniz

aliminyum yada sacı kalın olan, fanı büyük(20-23cm çaplı) olan bir soğutucu al. küçük fanlar ilerde çok ses yapıyor

55 liralık soğutucuya ne gerek var hocalarım? Alın 6-7 TL'ye NT'de var. Ya da internet üzerinden kargo dahil 13-14 TL'ye getirtin. AVEC var. 4 yıldır kullanıyorum. Kargo dahil 11,90 TL'ye getirtmiştim. Canavar maşallah:)

COOLER MASTER JOHNLONE komşuya almıştık 2 dakikada 1 kapanıyordu laptopu şimdi hiç kapanmıyor son 1 yıldır :)

gösterdiğin soğutucular hakkında pek fikrim yok. bende alırken baya araştırmış, cooler master a510 ile THERMALTAKE MASSIVE23 arasında kalmıştım. o zamanki kampanya şartlarından dolayı a510 almıştım. Alalı 1 bucuk yıl oldu. soğutucu aldığım gün gibi sessiz şekilde çalışıyor ve 8-10 derece soğutuyor.

son bir önerisi olan varmı arkadaşlar bugün almayı düşünüyorum artık :):)

BBNET
Geri