Anladım Hocam bi deneyeceğimhocam bir keresinde bilgisayar söküp takmıştım. klavyenin bazı tuşları çalışmaz oldu. tekrar sötüm klavyenin altındaki soket tam oturmamıştı . düzeltim normale döndü. Benim tahminim ya kalvye bozuldu yada altındaki soket gevşedi![]()
Kontrol ettim Hocam tuşların hepsini. Num lock çalışıyor.. maalesef çok ilginç bir şekilde tuşların bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyorNumLk
veya
Fn
Takılmışolabilir
Kontroledin
Çok ilginç Toshiba marka bir laptop var. Kızım eba için kullanıyor. 10 yıllık bilgisayar ama çizik dahi yok. 3-4 gündür harf tuşlarının bazıları çalışmamaya başladı. Belki de tesadüfbirden bire oldu. 2 gün önce çalışıyordu. Sıvı teması yok. Bir şey dökülmedi. Bazı tuşlar çalışıyor, bazıları çalışmıyor.. kablosuz klavye bağladığımızda çalışıyor. Ama kendi klavyesi maalesef. Sürücü güncelledim bişey yok gibi. Sebep ne olabilir?
Yok Hocam olmadı pili de denedim. Bugün bi format atacağımfişten çekip pili çıkartın. 5 dk bekleyin deneyin
olmazsa modeline göre klavyeler 100tl civarı bulunur. kendinizde biraz uğraşmayla takabilirsiniz.
Hocam aygıt yöneticisinden klavyeyi kaldırıp tekrar eklemeyi dener misiniz? Ya da bilgisayarınızı sistem geri yükleme yapabilirsiniz.birden bire oldu. 2 gün önce çalışıyordu. Sıvı teması yok. Bir şey dökülmedi. Bazı tuşlar çalışıyor, bazıları çalışmıyor.. kablosuz klavye bağladığımızda çalışıyor. Ama kendi klavyesi maalesef. Sürücü güncelledim bişey yok gibi. Sebep ne olabilir?
Hocam denemiştim sistem geri yükleme ve klavyeyi kaldırıp tekrar yüklemeyi. Hepsini denedim düzelmedi. Win7 yüklüydü normalde, win10 yükledim. Formattan sonra da değişen bir şey olmadı, yine çalışmıyor aynı tuşlar klavye değişmesi gerekiyor sanırımHocam aygıt yöneticisinden klavyeyi kaldırıp tekrar eklemeyi dener misiniz? Ya da bilgisayarınızı sistem geri yükleme yapabilirsiniz.