solomonte' Alıntı:oziie' Alıntı:Hocam arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar - benimle paralel şekilde.
Bence Ram in zaten güzel. Performans istiyorsan Ram i artırmak yerine al 200 tl ye 120 GB SSD harddisk, hızdaki artışı o zaman görürsün
Teşekkürler hocam, siz de sağolun yorumlarınız için. Solid hard disk de aldım hocam. Onu da takacağım. İkisini birarada değiştireceğim.
Evet, asıl performans değerlendirmesini o zaman yapacağız.![]()
Sabahtan beridir laptopları inceliyorum. Makine güzel fakat 4 GB ram var. Dikkat edersen max 8 GB diyor yani 8 GB yükseltilebilir. Aynı özellikte 8 GB ram 1 TB HDD lenovada vardı fiyat aynıydı onu tercih edebilirsin.designbote' Alıntı:freedos olarak almayacagız bizim alacağımız işletim sistemi dahil olacak. 1550 Tl
freedos olanlar 1300 civarında.
8gb ram ve 2 gb ekran kartı ön plan çıkardı bu makineyi bende
Tamam hocam.solomonte' Alıntı:hasari' Alıntı:@solomonte hocam senin eski ramları kulanmayacaksan ben senden alayım.
Benim şuan ki ramlar 667 mhz miş anakartımda 1066 mhz destekliyormuş.![]()
Tabiki hocam, ne demek.Benimkiler gelsin, size buradan yazarım hocam.
Evet cihazı çok beğenmiştim bende aynı yerden incelemiştim.solomonte' Alıntı:hasari' Alıntı:SSD için biraz bekleyelim. Aslında yeni laptop bıkıyorum da uygun bir şey bulamadım. Araştırdığım kadarıyla fiyat/performans oranı yüksek olan lenovo.
ASUS K55VJ-SX077D Intel Core i7-3630QM 2.4GHz 8GB 750GB 2GB GT635M 15.6" Freedos
2000 lira gibi bir fiyat olarak görmüştüm gene hızlıal.com'da fakat şu anda stoklarında kalmamış.
Çok da beğenmiştim...![]()
Ekran kartı düşük birde özelliklerine göre fiyat yüksek sony ama bizi aşar.solomonte' Alıntı:
Rami 8 GB olanı al. Şimdiden hayırlı olsun güzel makine. Benimde aklımdaki cihazlardan biri.designbote' Alıntı:2 farklı bilgisayar var Hasari hocam
1) http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d ... n8611.html 4gb ram 1430 tl
2) http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d ... n8678.html 8 gb ram 1480 tl
eğer 2. bilgisayarsa ve 1550 tl ye varsa mutlaka onu aldıracağım kardeşime
anakartın 1600 mhz destekledigine emin misiniz?solomonte' Alıntı:Teşekkürler hocam, sağolun. 1600 Mhz olanlardan sipariş verdim. Bakalım artık uygulamalarda görürüz.![]()