laptop güç düğmesi çalışmıyor.

Kodla Büyü

the_joker

Aktif Üye
Mesajlar
111
arkadaslar laptopu düzgün bir sekilde kapatıyorum (uyku moduna falan almadığıma eminim) fakat kapandıktan sonra güç düğmesine bastığımda pc açılmıyor.laptop kapağını kapatıp tekrar açtığım zaman pc çalışmaya başlıyor.hicbir sekilde bios ayarlarını falanda kurcalamadım.güncelleştirme yüklemisti bilgisayar gecen ay ondan sonra bu sorun ortaya cıktı geri yükleme felanda yaptım fakat düzelmedi.Format attırmama rağmen aynı sorun devam ediyor hala.bazen güç düğmesine basınca acılıyor bazende kapağı kapatıp açmak gerekiyor ilginc bi durum yani anlıyacağınız.güç seçeneklerinden ''kapak kapatıldığında yapılacakları seçin'' benim sorunuma çözüm olmuyor. Lütfen yardım edin bilgisayar donduğunda pili çıkarmak zorunda kalıyorum.
 
Hocam düşünüyorum düşünüyorum senin işin içinden çıkamıyorum. Acaba power tuşu takılı kalıyor da o yüzden mi kapak kapatıp açmanız gerekiyor diye düşünüyorum. Bir de fazla ısınıyor da o yüzden mi inat ediyor 2. açılışta diyeceğim ama kapak kapatıp açınca açılıyor diyorsunuz. Sorununuzu google'da da aratın, belki bi fikriniz olur.
 
hocam aradım da yok hep aynı uyku modundadır diolar da benm değil yani 100 kere baktım offf off göze geldi nazar değdi :)
 
bence uyku modundamı değilmi öğrenmenin en iyi yolu farklı bi işletim sistemi kurup denemek yani sanırım win7 yüklü şuan onu kaldırıp xp kurun (yada tam tersi) eğer gene aynı sorun devam ediyorsa düğme bozuktur nette parçasını bulabilirsiniz söküp değiştirin
 
konu bayağı eskiymiş ama aynı problemi bende yaşıyorum...Fikri olan var mı acaba
 
Geri
Üst