laptop önerisi

Kodla Büyü
10 kere yazdım ama 101 kez yazayımmm
Aklı KELL'den
Benzini SHELL'den
Arabayı OPELL'den
Laptou da DELL'den alacaksın.

Aynı soruya bende cevap bekliyorum arkadaşlar. Hangi marka bakayım? 1000-2000 arası Tavsiyesi olan..

hocam ben internetten aldım işletim sistemi parası vermediğin için epey ucuza geliyor. size de tavsiye edebilirim hizlial.com bir bakın derim.

şu anda 2 masaüstü 1 laptop eskitip 2. laptopını kullanan biri olarak (eşimde 1 laptop eskitti 2.yi aldık) size tek tavsiyem işini görecek bir laptop almanızdır. forumda birkaç kişi dışında uçuk ekran kartlarına ucuk işlemcilere ramlara ihtiyacımız olduğunuda düşünmüyorum. genelde adobe ve office programlarını kullanmaktayız.
size tavsiyem piyasadaki en ucuz laptopı alın. onun fiyatıda 600-700 arasında değişir.
2006 yılında maaşımız 850 lirayken 2500liraya laptop aldım geçen sene bozulunca parçalarını 150 liraya sattım.
alacağınız laptoplarda aynısı olacak. en azından 600 alır 2-3 sene kullanır sonra baktınız yavaş geliyo 300e satar bir 600-700lük laptop daha alır sisteminizi yenilersiniz.
benden tavsiye düşük fiyata alın.

pc depo ya bakın derim. en ucuz orada oluyor. birde işletim sistemi yüklü olmayanlar 100 150 tl daha ucuz oluyor saygılar

ARKADAŞIM BİLGİSAYAR ALCAKSAN LH460EA HP AL FORMAT I DESTEĞİCOK İYİ BEN NETBOOK ALDIM DELİ GİBİ DRİVER ARAMİYORUM. :lol: SİTEDEN HEMEN İNDİRİYORUM. :alkis:

bimekste bugün baktım amd 4 çekirdek 4 gb 500gb hdd esata hdmı hp pavillon 1080tl hem de taksit ertelemeli

her_dem' Alıntı:
şu anda 2 masaüstü 1 laptop eskitip 2. laptopını kullanan biri olarak (eşimde 1 laptop eskitti 2.yi aldık) size tek tavsiyem işini görecek bir laptop almanızdır. forumda birkaç kişi dışında uçuk ekran kartlarına ucuk işlemcilere ramlara ihtiyacımız olduğunuda düşünmüyorum. genelde adobe ve office programlarını kullanmaktayız.
size tavsiyem piyasadaki en ucuz laptopı alın. onun fiyatıda 600-700 arasında değişir.
2006 yılında maaşımız 850 lirayken 2500liraya laptop aldım geçen sene bozulunca parçalarını 150 liraya sattım.
alacağınız laptoplarda aynısı olacak. en azından 600 alır 2-3 sene kullanır sonra baktınız yavaş geliyo 300e satar bir 600-700lük laptop daha alır sisteminizi yenilersiniz.
benden tavsiye düşük fiyata alın.

bu nasıl bir tüketim çılgınlığıdır. ne hoyrat bir yaşamdır. evet 2005 te Asus'uma 1800 tl verdim ama yıl 2012 benim asus bir ram takviyesiyle hala işimi görüyor fazlasıyla. inanırmısın sadece 2 kere format yedi, 7 senedir.

BBNET
Geri