lap topa ram takviyesi nasıl yapılır

Kodla Büyü

guilty23

Site Gezgini
arkadaşlar toshiba a100 192 lap topum var şuanda üzerinde 512 mb ram var. Ben bir gb takviyesi yapmayı düşünüyorum ama önce biraz bilgi sahibi olum dedim varmı arkadaşlar toshibalarda ram takan. birde bi 512 bide 1 gb kullanacagım bir sorun olurmu. Yüksek olanı başa takarsanız daha iyi performans alırmışız diye birşey varmı saygılar.

hızları aynı büyük ihtimalle makinenin içindekini tam anlayamadım kaçlık olduğunu daha önce vatandan aldım makinye saolsunlar 512 ram hediye ettiler taktılar taktıları ram bozukmuş bir sene içinde harddiskide bozdu makine açılmamaya başladı neyseki garantiye bir ay kala gönderdim. Ama benim bozuk rami yenilemediler şimdi açıkçası tırsıyorum. Eldekinden de olmayalım diye bir de nasıl takıldıgını bilsem çok daha ii olacak :P

Laptopu çevir altında 4 adet vidayı sök orada ramleri göreceksin 4 vidanın bulunduğu yer kimlik kadar bir alandır. Ama öncelikle Everest Ultimate Edition programını kur oradan RAM özelliklerine bak aynı hızda İnternetten bir araştır satın al sonra tak ;)

vallahi hocam sizin dediğiniz gibi everestten baktım zaten ddr2-533(266 mhz) yazıyo
KINGSTON
1GB DDR2 533 MHz PC2 4200 Notebook RAM şiparişi verdim artık

raminde yerini biliyorum ama işte o clips sesini duyabilmek işte en güzelide o olacak

vallahi hocam sizin dediğiniz gibi everestten baktım zaten ddr2-533(266 mhz) yazıyo
KINGSTON
1GB DDR2 533 MHz PC2 4200 Notebook RAM şiparişi verdim artık

raminde yerini biliyorum ama işte o clips sesini duyabilmek işte en güzelide o olacak

BBNET
Geri