goldenmind
Site Gezgini
logox' Alıntı:
Sn logox;
Onuda başka sefere deneyelim...

izin verirseniz...
logox' Alıntı:
goldenmind' Alıntı:sinansoycan' Alıntı:1- HDD Low Level Format Tool
2- HP USB Disk Storage Format Tool
programları ile format atmayı deneyebilirsiniz...
çok teşekkür ederim...
1-HDD LOW LEVEL FORMAT TOOL
programı sayesınde format attım..... :++: :+1:![]()
bilgi paylaştıkca büyürmüş..
buradan çözüm için cevap yoollayan
herkese şükranlarımı sunuyorum...
Çok sevinçliyim...
Yenilmedim...Sayenizde..
sinansoycan' Alıntı:1- HDD Low Level Format Tool
karasnake31' Alıntı:sinansoycan' Alıntı:1- HDD Low Level Format Tool
ikisini de denedim fakat bi sonuç alamadım hocam
karasnake31' Alıntı:hocam içerisinde 3 gb veri var onları bilgisayara kopyalıyabiliyorum ve kopyaladığım verileri kullanabiliyorum fiziksel olsa herhalde kullanamamam gerektiğini düşünüyorum
logox' Alıntı:
karasnake31' Alıntı:logox' Alıntı:
denedim ama fayda etmedi hocam
caesai' Alıntı:Windows ortamında biçimlendirme yapamazsanız, Mini XP, Hiron Boot CD tarzı LİVE CD'lerle sistemi başlatıp yapın, %100 olur. Virüs aktif çalıştığı için biçimlendirmiyor windows ortamında, yani virüs muhtemelen bilgisayarınızda da var ki biçimlendirmiyor.
Dip Not: Flash bellekte virüs varsa ve flash belleği otomatik kullandan açarsanız ya da bilgisayarımdan çift tıklayarak açarsanız, hangi virüs programı olursa olsun virüs iyise muhtemelen yine de bulaşır. Çözümü basit: Flash belleği takınca bilgisayarıma girip adres çubuğundan flash belleği seçmek...
Ne alaka peki, şöyle ki virüsler autorun.inf dosyasından sizlere kendini çalıştırttarak bulaşır, adres çubuğundan tıklayınca autorun.inf çalışmaz ve virüs de bulaşmaz, tabi virüse çift tıklamazsanız![]()
obsearchverim' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/image-dvd-ve-cd-image-programlari-f103/usb-flash-diskinizi-cd-rom-yapin-usb-to-cd-rom-t88107-15.html
11. mesaj bana ait bu konuda verilen program ile flash belleğimi düzeltmiştim:
Arkadaşlar 5 senedir kullanamadığım ÇIKARILABİLİR DİSK OLARAK görünen flash belleğimi bu program ile yeniden hayata döndürdüm.
Biçimlendir dediğim halde biçimlendirilmeyen, I/O hatası veren, disk yönetiminden vs. hiçbir şekilde format, yazma yapılamayan, ne yollar deneyip de bir türlü çalıştıramadığım flash belleğim chip gennius'un önerdiği uygun program sayesinde çalışır hale geldi.
Benimkinin chipi smi342bc idi ona uygun yazılımı indirdim default ayarları çipe yazdırdım ve flah bellek artık çalışıyor.
Doğrudan çipe müdehale etmemize imkan veren bu program sayesinde düzeldi. Yoksa basit yöntemlerle düzelmesi imkansızdı, denemediğim yol kalmamıştı.
...
Ayrıca goldenmind hocam siz bilgisayarınızda da virüs olmadığından emin misiniz?
goldenmind' Alıntı:sinansoycan' Alıntı:1- HDD Low Level Format Tool
çok teşekkür ederim...
1-HDD LOW LEVEL FORMAT TOOL
programı sayesınde format attım..... :++: :+1:![]()
bilgi paylaştıkca büyürmüş..
buradan çözüm için cevap yoollayan
herkese şükranlarımı sunuyorum...
Çok sevinçliyim...
Yenilmedim...Sayenizde..
karasnake31' Alıntı:hocam benim flash bellekde chip part number kısmı unknown olarak gösteriyor