Labta çocuklara izletmek için belgesel,film,animasyon öneri

Kodla Büyü

Demise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
328
Arkadaşlar malum son haftalar,kafamdaki konuları bitirdim,öğrencilerin büyük bir kısmı okula gelmemeye başladı.
Öğrencilere tek derste izletebileceğim içeriği güzel ve ilgilerini çekecek,belgesel film öneriniz var mı? Yalnız dersten alakasız birşey olsun istemiyorum .. En azından teknoloji ile bilgisayar ile bağlantısı olmalı. Şimdiden çok teşekkürler.
 
ntv hayat belgeseli güzel. teknoloji ile alakalı değil ama tavsiye ederim. dikkatlerini çekebilir.
ayrıca canavar ev
ejderhanı nasıl eğitirsin de animasyon olarak izletebilirsin.
 
Real Steel
The School of Rock
Avatar

üçü de okulda izlenebilecek filmler.
 
Aslında tam olarak tek derste izletebileceğim türden birşeyler olmalı,öneriler için teşekkürler.
 
Hocam Powder'ı (Pudra - Harika Çocuk) mutlaka izletmelisin. 1995 yapımı bir film. Bizim çocuklara izlettim. Çoook beğendiler. Farklı olmak, Doğanın bir parçası olmak, Canlılara zarar vermemek, Ölümden sonra da yaşamın olduğuna dair (Enerji asla kaybolmaz, değişir...) birçok mesaj var. Bu filmi izledikten sonda karıncayı bile öldüremeyecekler... :)
Harika bir film.... Ben ingilizcesini bulabildim (Türkçe altyazılı) Kahramanın öğrenci olması öğrencilerin filmi daha ilgiyle izlemelerini sağlıyor... Bence her öğretmenin izletmesi gerekir... Öğrencilerin bir çoğunu sarsıyor(Olumlu anlamda)...
5f4464b2853dec65cb90fdeeaeaacf5f.jpg


powder-2.jpg


Konusu: Annesine hamileyken yıldırım çarptığı için bembeyaz, kılsız, elektriklenme özelliği ile dünyaya gelmiş dünyanın en zeki çocuğunun hikayesini anlatıyor. Annesi bu olayda ölmüş, babası onu reddetmiştir. Birlikte yaşadığı büyük anne ve büyük babası ölünce, gencin varlığı şerif tarafından keşfedilir. Liseye başlatılan ve yurda yerleştirilen gence 'PUDRA' lakabı takılır. Pudra, özellikleriyle onları etkilemeye çalıştıkça onlar maalesef ondan korkarlar.

Enerji asla kaybolmaz. Aktarılır, biçim değiştirir. Hiç durmadan yapar bunu.. Eğer dikkatimizi yeterince verebilirsek bu konuya, beynimizi tam kapasite ile çaliştırabilseydik kendimiz tamamen saf enerji olabilirdik ve bu gün vücutlarımıza da gerek kalmazdı… Albert Einstein
 
Geri
Üst