Laboratuvar vs Atölye

Kodla Büyü

hyrgul

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okuluöuzda Bilişim Teknolojileri, Muhasebe Finansman ve Büro Yönetimi alanları mevcut. Meslek derslerini bilgisayar laboratuvarında/atölyesinde işliyoruz. Bu mekanların laboratuvar ya da atölye olarak tanımlanmasına nasıl karar veriyoruz? Farkları nedir? Şeflik görevlendirmesi laboratuvar şefliği ya da atölye şefliği olarak hangisi yapılacak? Farkı var mıdır? Hangi resmi yazıya istinad edebiliriz?

Son düzenleme:
Daha önceki görevlendirmede Laboratuvar Şefi yazıyordu, son görevlendirmede Atölye Şefi yazıyor mebbisde. Bir farkı var mı ben de bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yönetmelikte "alan/bölüm, atölye ve laboratuvar şefi" olarak geçiyor. Dolayısıyla atölye şefi ile laboratuvar şefi aynı anlama geliyor. Okulunuz hangi isim ile adlandırıyor ise ona göre şeflik onayı alınır. Arada fark yok yönetmelik olarak.
Alan şefi farklı tabii

Okul mebbis sisteminde laboratuvar olarak görünüyormuş. Ama bize tevdi edilen görev atölye şefliği olarak görünüyor. Düzeltilmesi gerekir mi? Yoksa önemli değil midir?

Ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde tanımlar kısmında ayrı ayrı tanımları var. Şelikte bir sorun olmaz.

ilksms
Geri