Laboratuar güç kaynağını bakım yaptıran..!

Kodla Büyü

arifa19

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Laboratuarım da güç kaynağımı açtığım zaman okulun tüm sigortalarını attırıyor.. Servisi aradım garantisi bitmiş kontrol ettirdim bana bir kaç tuşa bastım göstergelerdeki değerleri okudum, Güç kaynağı içindeki sigortalarda problem olduğunu söyledi...Sadece servis ücreti 270 tl alırız dediler.. Artı birde malzeme parası tutacak...
Malesef şu anda da yaptıracak paramız yok:((
Şimdi sormak istediğim tamiratını normal bir elektrikçiye yaptırabilir miyiz... Bana yol gösterebilir misiniz.. :cry: Benzer durumla karşılaşan veya yaptıran arkadaşımız var mı...saygılar..

Hocam bizim BT sınıfındaki güç ayanğı da sıkıntılı.Firmayı aradık 200 lira sadece servis ücreti istediler.Okul müdürü kabul etmedi.Başka yerden bulalım dedi.Ben de ne yapacağımı bilmiyorum.

Hocam bende ki sıkıntının özetini siz yazdınız...Acaba elektrikçiler yapabilirler mi.. Ben güç kaynağının fotoğrafını çektim okul çıkışı bir kaç elektrikçiye göstereceğim.. belki daha önce uğraşmış birini bulabilirim...

Hocam çok güzel söylediniz.. bunun da cevabını arıyorum... Nasıl iptal ettirebilirim...yardımcı olur musunuz...

iptal etmek için elektrikten kesmeniz gerekiyo hocam elektrikten anlamıyosanız birde bayansanız hiç uğraşmayın bi elektrikçi çağırın yada hizmetliye söyleyin elektriğini kessinler. direk şehir elektriğiyle kullanın hocam

hocam onu elektirikçiler yapar güç kaynağına giren enerjiyi direk hatta verecek aradan güç kaynağını çıkartmış olacak.

güç kaynağının arkasında sigortaya benzeyen bir anahtar olur. by pass anahtarıdır o. onu açtığında güç kaynağı devre dışı kalır direk şebekenden beslenir.

Benzer bir problemle karşılaştık. Servis ücreti olarak 200tl istenince elektrikçi çağırıp güç kaynağını devreden çıkarttık. Koca güç kaynağını iptal etmeye gönlüm razı değildi ama mecbur kaldık.

BBNET
Geri