Labdaki laptopların birkaç tanesinin adaptörü kayıp

Kodla Büyü

burock_26

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Evet yanlış duymadınız bazı laptopların şarj adaptörleri kayıp etkinlik için almışlardı o arada geri getirmediler mi ne oldu bilemiyorum ama sonuçta kayıp öğrenciler de mouseların donglelarını ortadan kaybetmiş mouse var dongle yok yani bikaçtanesi öyle ne yapmam gerekiyor birkaç mouse u kendi imkanlarımla yeniledim ama bu iş çığırından çıkıyor bence laptop kablosuz mouse yollamasınlar yazık yani masaüstü yollasınlar ben öyle istedim ama gene de bunu yaptılar (lab.ı bir hayırsever yaptırdı)

Evet yanlış duymadınız bazı laptopların şarj adaptörleri kayıp etkinlik için almışlardı o arada geri getirmediler mi ne oldu bilemiyorum ama sonuçta kayıp öğrenciler de mouseların donglelarını ortadan kaybetmiş mouse var dongle yok yani bikaçtanesi öyle ne yapmam gerekiyor birkaç mouse u kendi imkanlarımla yeniledim ama bu iş çığırından çıkıyor bence laptop kablosuz mouse yollamasınlar yazık yani masaüstü yollasınlar ben öyle istedim ama gene de bunu yaptılar (lab.ı bir hayırsever yaptırdı)
Hocam aklıma bir yöntem geliyo ama biraz masraflı bir usb çoklayıcı alın birde usb uzatma kablosu usb çoklayıcı kilitlenecektir bir kutunun içine bu bir sıva üstü buat olabilir kapağı vidalı olanlardan onun içine usb çoklayıcıyı koyun çoklayıcıya alıcılar falan takın sonra kapağı vidalayın usb uzatma kablosunu çoklayıcıya bağlayın kablonun diğer ucunda bilgisayara bağlayın ya da sadece bir alıcı varsa uzatma kablosunu ucuna alıcıyı silikonlayın kabloyu da aşağı doğru sarkıtın aklıma tek bu geldi

Labaratuvarda ve öğretmenler odasında dizüstü makine bana hiçbir zaman mantıklı gelmiyor zaten. Alan neden alır onun cazibesine kapılıp anlamıyorum.

Son düzenleme:
Labaratuvarda ve öğretmenler odasında dizüstü makine bana hiçbir zaman mantıklı gelmiyor zaten. Alan neden alır onun cazibesine kapılıp anlamıyorum.
Ben dizüstü bilgisayarın komple mantıksız olduğunu düşünüyorum yıllardır. Bilgisayar dediğin masanın üstünde durur. Kucakta bilgisayar mı olur kardeşim :D

ilksms
Geri