hocalarım bir sorunum var bilgim de pek yok yardımcı olursanız sevinirim...durum şu:
lab.ı genelde açık tutmaya çalışıyorum mesela 20 dk lık tenefüste ve 12:30-13:00 arası gibi...m.yardımcısı yanına çağırdı beni dedi ki lab.ı açmıyorsunuz bundan sonra derste de tenefüste de öğle arasında da açık olacak ve orda çocuklara yardımcı olacaksınız...nöbetçi öğrenci bıraktım sene başında ona da yasak dedi...
hakkım nedir bu konuda?sürekli radyasyona maruz kalmak zorunda mıyım ben?
lab.ı genelde açık tutmaya çalışıyorum mesela 20 dk lık tenefüste ve 12:30-13:00 arası gibi...m.yardımcısı yanına çağırdı beni dedi ki lab.ı açmıyorsunuz bundan sonra derste de tenefüste de öğle arasında da açık olacak ve orda çocuklara yardımcı olacaksınız...nöbetçi öğrenci bıraktım sene başında ona da yasak dedi...
hakkım nedir bu konuda?sürekli radyasyona maruz kalmak zorunda mıyım ben?

17 ye kadar durup radyasyon almak var, 14:30 da çıkıp radyasyon almak var.saat 17 de çıkan o kadar çok formatör var ki, onlara 14:30 da çıkın deseler labı hiç kapatmazlar haklı olarak
öğrencilerle takılmak zevkli oluyor hocam... en azından anlattığınızı anlıyorlar.. 50 yaş üstü öğretmenlere 30 kere de anlatsanız anlamıyorlar
idare kafa dengi olması çok önmeli hocam dozunu kaçırmadıkça yani hepten boşlamadıkça herkes birbirini idare edecektir diye düşünüyorum..