M mevlana Site Gezgini Mesajlar 42 30 Eylül 2007 #61 arkadaşım teşekkürler biz kullanmasak bile okulda kullananlar olacaktır
N neogulnawaz Üye Mesajlar 6 30 Eylül 2007 #62 teşekkürler hocam. inceledim gerçeten güzelmiş. siz mi hazırladınız diye sorsam ayıp etmiş olmam inşallah?
teşekkürler hocam. inceledim gerçeten güzelmiş. siz mi hazırladınız diye sorsam ayıp etmiş olmam inşallah?
html99 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,025 3 Ekim 2007 #63 bu program nasil kullaniliyor resimli anlatim falan yapsak bi?
fareadam Aktif Üye Mesajlar 131 3 Ekim 2007 #64 monat' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler emeğinize sağlık
B best Üye Mesajlar 26 8 Ekim 2007 #70 Arkadşlar ftp üzerinden online sınavı nasıl yapacağız. ben onu çözemedim. onlinesinav programını ftpnin içine atıp öğrenciler OGRENCIBOLUMU içindeki test'ti mi çalıştıracaklar. baştan özet olarak anlatacak bir arkadaş yokmu?
Arkadşlar ftp üzerinden online sınavı nasıl yapacağız. ben onu çözemedim. onlinesinav programını ftpnin içine atıp öğrenciler OGRENCIBOLUMU içindeki test'ti mi çalıştıracaklar. baştan özet olarak anlatacak bir arkadaş yokmu?
G gazi06 Site Gezgini Mesajlar 70 27 Ekim 2007 #75 hocam 1. sorunun oluşturulmasında problem var .......
sanalomer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 918 30 Ekim 2007 #77 teşekkürler. başarılarınızın devamını dilerim. Çok başarılı buluyorum. Tüm branşlar kullanabilir. Harika olmuş. Aferin.
teşekkürler. başarılarınızın devamını dilerim. Çok başarılı buluyorum. Tüm branşlar kullanabilir. Harika olmuş. Aferin.
T tecnoteacher Aktif Üye Mesajlar 154 7 Kasım 2007 #81 ellerin sağlık hocam program iniyor bende teşekkür yazısı yazıyorum. elleriniz dert görmesin
Y yusufziya41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 326 5 Aralık 2007 #87 ellerinize sağlık harika bir program
H hademirel Üye Mesajlar 26 5 Aralık 2007 #88 teşekkürler hocam çok faydalı bir çalışma. emeğine sağlık :alkis:
sedom Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 689 5 Aralık 2007 #89 Yapanlara yardımcı oluruz bu programla .sağol hocam