LAB için Windows11 mi yoksa Pardus Eğitim Sürümümü kurmalıyım.

Kodla Büyü

birarti1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar,
8 gb ram belleğe sahip AIO PC lerim var, M2 SSD
makinelerde windows 10 kurulu,
yeni bir imaj hazırlayıp yüklemek istiyorum,
tavsiyeniz ne olur,
Pardus Eğitim sürümü mü yoksa windows 11 mi?

birde nasılki tahtaları Pardusa çevirdi bakanlık sizce Lab daki PC ler için bir zorunluluk gelir mi ileyleyen süreçte.

Bugun yeni okuluma geldim.Şok oldum
Koskoca ortaokulun bilisim sinifi yok.Yer Istanbul ve mevcut 2 bin ogrenci

merhaba arkadaşlar,
tavsiyeniz ne olur,

birde nasılki tahtaları Pardusa çevirdi bakanlık sizce Lab daki PC ler için bir zorunluluk gelir mi ileyleyen süreçte.
Pardus eğitim sürümünü 1.5 yıldır kullanıyorum. Sürücü kur, uygulama kur derdi yok. Temel araçların hepsi hazır.

Yok hocam okulda 2 ucretli bt ve tek kadrolu benim.5 ve 6'lara ders var.Norm fazlasi olman imkansiz dedi mudur.Bir de ilcede 480 puan(okul 26,5 puan veriyor) sadece bende var.Sadece lab olmamasina güldüm.Benim icin sorun degil.Ev ve icindeki esyalari benim olmayan, hatta abonelikleri dahi almadigim bir ev tuttum.Dediginiz olsa bile tek tufek notebook alir giderim sorun degil yani benim icin.

Son düzenleme:
Yok hocam okulda 2 ucretli bt ve tek kadrolu benim.5 ve 6'lara ders var.Norm fazlasi olman imkansiz dedi mudur.Bir de ilcede 480 puan(okul 26,5 puan veriyor) sadece bende var.Sadece lab olmamasina güldüm.Benim icin sorun degil.Ev ve icindeki esyalari benim olmayan, hatta abonelikleri dahi almadigim bir ev tuttum.Dediginiz olsa bile tek tufek notebook alir giderim sorun degil yani benim icin.
Başta öyle olur @Buzkırıcı ama sonra sonra işler rahatsız etmeye başlar. Diğer normlar dolmazsa pek çok iş sana kalır. Sen tabii güzel bir bakış açın var önemli değil dersin ama bu gidişat seni üzer bilgin olsun. Daha önce çok uyarı yapıldı tabii

merhaba arkadaşlar,
tavsiyeniz ne olur,

Pardus için hocamız öneri yapmış. Ben kullanmadım labda ama önerenler var. Windows a özgü bir program kullanma zorunluluğu yoksa pardus denenebilir. Sorun olursa yine win11 e geçilebilir hocam. Bilgisayar sayısı çok fazla değilse tabii

Bugun tahtalarin durumu iyi degil bir ara bakarsin dedi.Ben de pandemi zamani uzaktan, bilgisayarla alakasiz bu bolumu bitirdim, siniftan kactim dedim.Bu sene salaga yatacagim.

ilksms
Geri