Lab için USB girişlimi yoksa PS' li mouse mu

Kodla Büyü

Isegul

Üye
Bir süredir doğum iznim nedeniyle okulda değildim.Dün okula bir geldim ki Lab. berbat olmuş mouselar bozulmuş bilgisayarlarım eksik. Bi yerlerden başlayıp toparlamam lazım. Bil a ait PS2 li mouseların pinleri bozulmuş bir ara yeni usb girişli mouse almışlar onlarda öğrencilerin elinde oyuncak olmuş kimisinide iç etmişler saolsunlar. Şmdi yeniden mouse almam lazım. Sizce usb girişlimi alayım (Gene çalınma tehlikesi var). Yoksa ps2 girişlimi alayım. Çok para değil ama öğrencilerden zar zor para topluyorum o yüzden akıl danışmak istedim.

hocam usb li al ayrıca çalınmaya karşı fare ve klavye kablolarını bir araya getirip monitörden gelen görüntü kablosuna plastik cırt larla sabitlersen sökemezler

teşekkürler olcaysahan hocam problemli bir bölge burası ben bilgisayarların bu kadar korunduğuna şükrettim biraz para toplayabilirsem şu oyuncak gizli kamerlardan alıcam caydırıcı olsun diye:)

Hocam usb'li bence de. PS2'li aldığım farelerin bir çoğunu daha doğru dürüst kullanamadan pinlerini eğdiler. USB'de böyle bir sorun olmax.

BBNET
Geri