lab için bilgisayar nasıl ve nerden istenir

Kodla Büyü

serdem89

Aktif Üye
Bugün müdürümüz yanına çagırdı. Bilgisayar laboratuvarı için bılgısayar ısteyeleım hocam sen nerden ıstenıyor nasıl ıstenıyor öğren de yapalım su işi dedi. Dilekçe falan yaz labdakı bılgısayarlar calısmıyor falan dıye dedı ama tam olarak ne yapacagımı bılmıyorum. Daha önce yapan var mı? varsa nasıl olacak yardımcı olabılır mı?

Böyle müdür herkese nasip olur inş :P yolun yordamını öğrenirseniz hocam bana da söyleyin.. benim muştaki bir arkadaşım bir banka aracılığı ile lab kurdurtmuştu.. Banka yardım etmişti..

ilköğretimden ilkokula dönüşen okulların bilgisayarları depolarında çürüyo hocam. biraz bakımı temizliği vs uğraştırır ama güzel sonuc elde ediliyo. ben geçen yıl öyle kurdum lab

Yeni bilgisayar devletten alan görmedim :D(ilköğretim kademeleri için) ancak tanıdık, zengin kişiler vasıtasıyla yardım olarak KDV den düşebilirlerse olur.
İkinci el olarak:
Eğitim bölgenizdeki liseleri araştırıp Fatih projesi kapsamında kullanılmayan veya dersliğe dönüşen BT sınıfı olanları araştırın, onların kullanmadığı bilgisyarları İl/ İlçe MEM e yazı yazarak resmi yoldan isteyin. (tabi bu işi önce okul ile iyi ilişkileri olan tanıdık vasıtasıyla karşılıklı anlaşıp, İl/İlçeyi bilgilendirip daha sonra resmi makamlar aracılığıyla yaparsanız süreç daha kısa ve sancısız olacaktır.)

BBNET
Geri