lütfen yardımmm!! yeni şifre nasıl alacağım

Kodla Büyü

myself

Site Gezgini
arkadaşlar eski alan adı giriyorum ama ftp şifremi hatırlamıyorum şifremi unuttum deyince güvenlik sorusu falan çok az görülüp kayboluyor ama zaten güvenlik sorusunu falan da bilmiyorum ne yapabilirim?

myself' Alıntı:
arkadaşlar eski alan adı giriyorum ama ftp şifremi hatırlamıyorum şifremi unuttum deyince güvenlik sorusu falan çok az görülüp kayboluyor ama zaten güvenlik sorusunu falan da bilmiyorum ne yapabilirim?
Sayın Hocam,

Banner'da ilköğretim yazıyorsa eski kurum kodlu site kullanılıyor demektir. Yeni kurum kodlu ilkokul veya ortaokullar için ayrı ayrı iki tane site yapman gerekmektedir.

http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=186

veya

meb-k12-tr-f122/yeni-site-mebweb-ile-ilgili-tum-soru-ve-cevaplar-t100752.html

burayı incelersen faydalı olur.

ahmet27' Alıntı:
yeni kurumun e-posta adresi ve şifreleri ni ilçeden (bilgi işlem bölümü) teslim almanız gerekmektedir.
hocam yeni kurumun eposta adresi de şifresi de var ne yapacağım ki onları şuan için mebbis şifresiyle yeni alan alınmıyor mu?

habibocak' Alıntı:
myself' Alıntı:
ahmet27' Alıntı:
yeni kurumun e-posta adresi ve şifreleri ni ilçeden (bilgi işlem bölümü) teslim almanız gerekmektedir.
hocam yeni kurumun eposta adresi de şifresi de var ne yapacağım ki onları şuan için mebbis şifresiyle yeni alan alınmıyor mu?

Sayın Hocam,

meb-k12-tr-f122/mebweb-hesabi-resim-ve-videolar-t100361.html

burada ayrıntılı anlatım var.
hocam işte mebbis kullanıcı adınıda şifresinide doğru yazıyorum ama yanlış diyor ve giriş yapamıyorum eminim şifreden okul müdürü bu şifreyi kullanıyor başka işlemlerde

myself' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
myself' Alıntı:
ahmet27' Alıntı:

Sayın Hocam,

meb-k12-tr-f122/mebweb-hesabi-resim-ve-videolar-t100361.html

burada ayrıntılı anlatım var.
hocam işte mebbis kullanıcı adınıda şifresinide doğru yazıyorum ama yanlış diyor ve giriş yapamıyorum eminim şifreden okul müdürü bu şifreyi kullanıyor başka işlemlerde

Sayın Hocam,

Veritanında sıkıntı olabilir. MEBBİS şifresini değiştirip deneyin. Büyük ihtimal düzelecektir.

BBNET
Geri