Kyocera FS-6530MFP Ağdan Yazdıramama Sorunu

Kodla Büyü

most42

Üye
merhabalar Kyocera FS-6530MFP fotokopi makinesine sabit ip verdim. çıktı alabiliyorum.
daha sonra cihaza kullanıcılar tanımladım.
pc den ağ ile Kyocera FS-6530MFP yazı gönderdiğimde herhangi kullanıcı şifresi girdiğimde çıktı alamıyorum lütfen biri yardımcı olsun.

Pc de kullanıcı adı ve şifresini girdiğiniz yerde bir sıkıntı vardır. Departman vs uygun seçeneği seçmeniz lazım diye tahmin ediyorum

pc de kullanıcı adı ve şifresi girmedim nereye girilecek ve bu işlemi herhangi ağdaki bir pcden mi yapmamız lazım hocam ?

yazıcı özelliklerinden guvenlikten tanımladıgınız kullanıcı adı ve sifrelerini girin hocam. yine olmazsa admin yetkisi verin hepsine sahsen ben direk öyle yapmıstım.

most42' Alıntı:
merhabalar Kyocera FS-6530MFP fotokopi makinesine sabit ip verdim. çıktı alabiliyorum.
daha sonra cihaza kullanıcılar tanımladım.
pc den ağ ile Kyocera FS-6530MFP yazı gönderdiğimde herhangi kullanıcı şifresi girdiğimde çıktı alamıyorum lütfen biri yardımcı olsun.
Sistem menüsü/ kullanıcı oturum açma ve iş hesaplama girin/ KULLANICI ADINA 3000 PAROLA 3000 YAZIN BİLİNMEYEN ID İŞ GİRİN İZİN VER DİYİN RESET ATIN PC YE VE FOTOKOPİ CİHAZINA BİRİKMİŞ DOSYALARINIZ OLABİLİR.VİDEO İSTERSEN BAK https://www.youtube.com/watch?v=wnLN2Wn8vPw

BBNET
Geri