Kutusu olmayan tableti nasıl garantiye gönderiyoruz?

Kodla Büyü
mng kargoya gönder onlar hallediyor ben o işe hiç bulaşmadım.MNG kargo siz karışmayın öğrenci getirsin dedi.Karışıklığa neden oluyor yoksa.

Hocam mng nin getirdiği kutulardan varsa okulda 3 kutusuz tableti o kutuya koyup gönderebilirsiniz. Tam sığıyor ve hareket etmiyor içinde.
Başka öğrenciden kutu getirmesini isteyip içerisine not ekleyebilirsiniz.

mng kargonun işine gelmiş, teslim alması zor oluyor heralde...
hocam tavsiyem bir kerelik etiketleme yapın, kılıfa - tablete, zaten kolay kolay çıkmıyor o etiketler. Karışıklık çıkabiliyor. Bi de kutuya gerek yok, kılıfında da gönderebilirsiniz. Elinizde koli yoksa, tavsiyem a4 kağıtlarının kolilerine 4-5 adet sığıyor kılıflı haliyle, oraya 4-5 i ni kolileyip gönderebilirsiniz.

bizde de vardı kutusuz üç beş tablet üzerine etiket yapıştırdım isimlerini yazıp. kargo herhangi bi şekilde kutulayıp gönderdi. tekrar geldiğinde hepsinin karton kutusu vardı tabletin orjinal kutularına benzeyen

Onarımdan dönen tabletleri koydukları kutuları bir kenara koyup ihtiyaç oldukça onlara koyup gönderiyorum. :wink:

ben onları güzel güzel kutulayıp gönderdikçe, servis dönüşünde uyduruk koliler ile bana geri gönderdiler. Artık orjinal kutu ile bir şey göndermiyorum bende. Onların gönderdiklerini onlara geri iade ediyorum...

Okulda bir öğretmen arkadaşın tabletinin kutusu vardı. Öğrencil tabletlerinden kutusu olmayanları o kutuyla gönderiyorum.

Kurumnette tabletlerin kutu şeklinde 2 adet yada kılıflı olarak 3 adet olacak şekilde her okula koli gönderdiklerinden bahseden bir yazı gelmişti.

Bu şekilde bir çok tableti gönderdim ancak telpa dönüşte bana ya tek tek yada farklı kolilerde yollamaya başladı. Fatih iletişim hattını aradım koli talebinde bulundum ancak böyle bir gönderim yapmadıklarını söylediler.

Bende okulda bulduğum kolilerle ne kadar sığıyorsa o kadarını gönderiyorum.

peki arkadaşlar sadece tablet ve kılıfını mı gönderiyorsunuz? Hani şarj adaptörü ve kablosunu yanına ilave etmiyor musunuz?

BBNET
Geri