Kurutma Makinesi Tavsiyesi

Kodla Büyü

seloman2023

Seçkin Üye
Seçkin Üye
iyi günler arkadaşlar. bir kaç senedir hadi gerek yok, bu sene de geçsin vs vs diyerek kurutma makinesi alma fikrini erteledik. ama artık havalar soğudu ve küçük çocuk olan evde hemen hemen her akşam evin içinde çamaşırlar kurumak için kendine yer bakıyor. Hâl böyle olunca artık bir kurutma makinası almayı düşünüyorum. internette araştırma yaptım biraz çok farklı yorumlar var. aynı makineyi inanılmaz şekilde övenlerde, benzin döküp yakacağım diyenlerde var anlamadım gitti. son zamanlarda alıpta memnun kaldığınız, önerebileceğiniz kurutma makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum. Taksitle almayı düşündüğüm için bir bütçe belirlemedim ancak çok pahalı bir ürün alamam. maximum bütçe 17-22 bandında olur gibi. ayrıca online olarak almak mı yoksa mağazadan almak mı mantıklı?

2 yıldır Samsung kullanıyoruz, herhangi bir sorun yaşamadık. Beyaz eşyada Samsung kalitesini seviyorum. Öneririm.

// Samsung DV90TA040AE/AH 9 kg Kurutma Makinesi

Son düzenleme:
7 yıldır arcelik kullanıyorum hic bi sorun yaşamadım cok memnunum. Ozmn icin yüksek modellerinden degil daha uygun fiyatli bi modelini almıştım

Ben de araştırdım .Başına iş alma. Memnun olan çok az.

Beko aldik vaktinde kışa dogru çalıştırıyoruz taa yaza kadar son derece memnunuz

iyi günler arkadaşlar. bir kaç senedir hadi gerek yok, bu sene de geçsin vs vs diyerek kurutma makinesi alma fikrini erteledik. ama artık havalar soğudu ve küçük çocuk olan evde hemen hemen her akşam evin içinde çamaşırlar kurumak için kendine yer bakıyor. Hâl böyle olunca artık bir kurutma makinası almayı düşünüyorum. internette araştırma yaptım biraz çok farklı yorumlar var. aynı makineyi inanılmaz şekilde övenlerde, benzin döküp yakacağım diyenlerde var anlamadım gitti. son zamanlarda alıpta memnun kaldığınız, önerebileceğiniz kurutma makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum. Taksitle almayı düşündüğüm için bir bütçe belirlemedim ancak çok pahalı bir ürün alamam. maximum bütçe 17-22 bandında olur gibi. ayrıca online olarak almak mı yoksa mağazadan almak mı mantıklı?
Merhaba. Ben aldım aynen sizin gibi direndim. Param yoktu gidip en ucuzunu aldım. Beko marka ve 4 yıldır kullanıyoruz. 1 defa bile üzmedi. Satıcıyı, başkalarını boşver hepsi de aynı. Yok şu özelliği var yok şu yok bu inanma. Bir de alırken iki tane kort tenis topu almayı unutma çamaşırların birbirine geçmesini engelliyor. Ne alırsan al hayırlı günlerde kullan kardeş.

Geçen şubatta arçelik aldık. Memnunuz. Hoover da iyi diyorlar. Biz çok pahalı olmasın ama servisi de olsun diyerek aldık. Kışın çok lazım oluyor.

Profilo aldım 4 çocukla harika oldu. Kesinlikle elektrik süpürgesi çamaşır makinesi bulaşık makinesinden sonra alınacak ilk ürün. Hemde elektrik neredeyse tüketmiyor. 600-700 watt sanırım tüketimi yok denecek kadar az

12 yıldır bosch
Komsumdan görerek düşünmeden aldım
Şu an diyorum ki kurutma makinasız ev mi olur

Çok özelliğe gerek yok. Hepsi aynı mantıkla çalışıyor. Isı pompalı olursa daha az elektrik yakar.

Kurutma makinesi pamuklu kıyafetleri çektiriyor diyollar
Servis kurarken ilk kuratmada ilk kez kuruyan çamaşırsa belki hafif bir çekme olabilir bilginiz olsun sonraki kurutmada olmaz dedi. Çeken küçülen bir kıyafetimiz olmadı. Rengi biraz açılıyor çok koyunlarda ama çok aşırı bir açılma olmuyor.

Bende çok gerek yok ne gerek var güneş varken diyenlerden idim. Balkonsuz eve taşındım. Kurutma ihtiyaç oldu. Çamaşır makinem de eski idi. Servis üstüne kuramazsın dedi . Gittik hem çamaşır hem de kurutma makinası aldım. Ben de Bosch alıyorum beyaz eşya. 2 hafta oldu. Çamaşır yıkamak kurutmak as topla derdi olmaması gerçekten farklı imiş. Hele ki bu güneşsiz mevsimlerde. Tavsiye ederim. Çok da özelliğine bakmadan bi tane al gitsin derim bende. Arada markaların indirimleri oluyor birisine denk geldi mi değme keyfine... Hayırlı olsun şimdiden

ilksms
Geri