Kurumumuz İçin Projeksiyon Önerisi

Kodla Büyü

Claytum

Site Gezgini
Arkadaşlar kurumumuzda konferans salonunda kullanmak üzere akıllı tahta almak istiyoruz. Önerebileceğiniz modeller var mıdır? Daha önce alan kullanan arkadaşlar varsa sorun çıkarmayacak bir model önerilerinizi yazarsanız memnun olurum.

hocam yanlış anlamayın ama konferans salonu için etkileşimli tahta yerine alttan lazerli projeskiyon alın istediğiniz şekilde kullanın.. Çok verimli olur ve memnun kalırsınız. Fiyat olarak ne kadar verebilirsiniz bilmiyorum ama orta halli bir lazer projesiyon etkileşimli tahta fiyatı kadar filan sanırım. Uzun zamandır fiyatları ile ilgilenmiyorum..

hocam yanlış anlamayın ama konferans salonu için etkileşimli tahta yerine alttan lazerli projeskiyon alın istediğiniz şekilde kullanın.. Çok verimli olur ve memnun kalırsınız. Fiyat olarak ne kadar verebilirsiniz bilmiyorum ama orta halli bir lazer projesiyon etkileşimli tahta fiyatı kadar filan sanırım. Uzun zamandır fiyatları ile ilgilenmiyorum..
Hocam laserli projeksiyonun farkı ne biz hiç kullanmadık da

Akıllı tahta konferans salonu için küçük gelebilir. Hocamın bahsettiği gibi kaliteli bir projeksiyon daha iyi olur. Hem de çok daha ucuza gelir.

Hocalarım projeksiyon almaya karar verdik. 3400 ansi lümen oda ışığında da kullanım için uygun mudur? 5000 ansilümen arada epey bir fiyat farkı vardı 5000 almaya gerek var mı? Bir de marka olarak Epson düşünüyoruz önerir misiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum. Markası modeli de şu şekilde

EPSON EH-TW850 3400 ANS 1920X1080 FHD 3LCD 2XHDMI USB 16.000:1 WI-FI PROJEKSIYON

Epson ust projeksiyon isterseniz gündüz kullanımı için Minimum 3000 lümen olmalı çok fazla taşımayacaksanız ben evde epson ls 800 kullanıyorum öneririm taşınacak sa biraz büyük gelebilir o zaman epson ls 650 veya 670 alabilirsiniz

Ekli dosyalar

• 20251022_194708.webp
    20251022_194708.webp
    69.6 KB · Görüntüleme: 9
Epson ust projeksiyon isterseniz gündüz kullanımı için Minimum 3000 lümen olmalı çok fazla taşımayacaksanız ben evde epson ls 800 kullanıyorum öneririm taşınacak sa biraz büyük gelebilir o zaman epson ls 650 veya 670 alabilirsiniz
Teşekkür ederim hocam biz biraz daha uygun modellere bakıyoruz 50 bin civarlarında bütçemiz. 3000 ans lümen ve üzeri işimizi görür anladığım kadarıyla

Optoma ZH403 4000 Lümen Lazer Projeksiyon
Optoma HZ146X-W 3800 Lümen Lazer Projeksiyon

Lazer Projeksiyon olarak bu modeller var uygun fiyatlı ama marka konusunda bilgim yok. Kullanan bilen arkadaşlar var mı? Önerir misiniz? Ya da hangi markalar tercih etmeliyim?

Optoma ZH403 4000 Lümen Lazer Projeksiyon
Optoma HZ146X-W 3800 Lümen Lazer Projeksiyon

Lazer Projeksiyon olarak bu modeller var uygun fiyatlı ama marka konusunda bilgim yok. Kullanan bilen arkadaşlar var mı? Önerir misiniz? Ya da hangi markalar tercih etmeliyim?
Optoma da iyidir hocam sıkıntı yaşamazsın

ilksms
Geri