Hocam laserli projeksiyonun farkı ne biz hiç kullanmadık dahocam yanlış anlamayın ama konferans salonu için etkileşimli tahta yerine alttan lazerli projeskiyon alın istediğiniz şekilde kullanın.. Çok verimli olur ve memnun kalırsınız. Fiyat olarak ne kadar verebilirsiniz bilmiyorum ama orta halli bir lazer projesiyon etkileşimli tahta fiyatı kadar filan sanırım. Uzun zamandır fiyatları ile ilgilenmiyorum..
Teşekkür ederim hocam biz biraz daha uygun modellere bakıyoruz 50 bin civarlarında bütçemiz. 3000 ans lümen ve üzeri işimizi görür anladığım kadarıylaEpson ust projeksiyon isterseniz gündüz kullanımı için Minimum 3000 lümen olmalı çok fazla taşımayacaksanız ben evde epson ls 800 kullanıyorum öneririm taşınacak sa biraz büyük gelebilir o zaman epson ls 650 veya 670 alabilirsiniz
Optoma da iyidir hocam sıkıntı yaşamazsınOptoma ZH403 4000 Lümen Lazer Projeksiyon
Optoma HZ146X-W 3800 Lümen Lazer Projeksiyon
Lazer Projeksiyon olarak bu modeller var uygun fiyatlı ama marka konusunda bilgim yok. Kullanan bilen arkadaşlar var mı? Önerir misiniz? Ya da hangi markalar tercih etmeliyim?