Kurumumuz İçin Akıllı Tahta Önerisi

Kodla Büyü

Claytum

Site Gezgini
Arkadaşlar kurumumuzda konferans salonunda kullanmak üzere akıllı tahta almak istiyoruz. Önerebileceğiniz modeller var mıdır? Daha önce alan kullanan arkadaşlar varsa sorun çıkarmayacak bir model önerilerinizi yazarsanız memnun olurum.

hocam yanlış anlamayın ama konferans salonu için etkileşimli tahta yerine alttan lazerli projeskiyon alın istediğiniz şekilde kullanın.. Çok verimli olur ve memnun kalırsınız. Fiyat olarak ne kadar verebilirsiniz bilmiyorum ama orta halli bir lazer projesiyon etkileşimli tahta fiyatı kadar filan sanırım. Uzun zamandır fiyatları ile ilgilenmiyorum..

hocam yanlış anlamayın ama konferans salonu için etkileşimli tahta yerine alttan lazerli projeskiyon alın istediğiniz şekilde kullanın.. Çok verimli olur ve memnun kalırsınız. Fiyat olarak ne kadar verebilirsiniz bilmiyorum ama orta halli bir lazer projesiyon etkileşimli tahta fiyatı kadar filan sanırım. Uzun zamandır fiyatları ile ilgilenmiyorum..
Hocam laserli projeksiyonun farkı ne biz hiç kullanmadık da

Akıllı tahta konferans salonu için küçük gelebilir. Hocamın bahsettiği gibi kaliteli bir projeksiyon daha iyi olur. Hem de çok daha ucuza gelir.

ilksms
Geri