Kurumsal eposta şifresi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wasvis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Wasvis

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar, biraz önce ilkokulun ve ortaokulun eposta şifrelerini değiştirdim. Şifreleri kontrol etmek için girdiğimde birinde yanlış şifre hatası veriyor. Yazdığım şifreden eminim ama hata veriyor. Şifre sıfırlama ve benzeri işlem için eposta yollamamız gereken yer admin@meb.k12.tr mi? Teşekkürler.

Bir gariplik daha, işte! Dün şifresini değiştirdiğim ortaokul eposta adresine rahatlıkla yeniden girebiliyordum ama bugün baktığımda "kullanıcı adı veya şifre hatası" yazıyor; aynı ilkokuldaki gibi. Ben şifreden eminim. Benim gibi sorun yaşayan var mı?

Sayın Hocam,

Web mailde bu tür sıkıntılar sürekli oluyor. O yüzden E-Postayı Outlook vb. Programalara kurmak daha mantıklı. Şifreyi de İl MEM MEBBİS Yöneticinizle görüşmeniz gerekiyor. Onlar Bakanlıktan istiyor ve size tebliğ ediyor.

Ayrıca şifre değiştirirken Türkçe ve özel karakter kullanmayın.

İyi çalışmalar.

Türkçe karakter veya özel karakter kullanmadım şifrede. Ben de milli eğitime gitmeyi düşünüyorum. Yalınz aklıma şöyle bir şey geldi. eposta ayarlarında şöyle bir şey vardı. Kimlik bilgilerinde ben ad yazan yere okul adı yazmıştım ve okul isminde tabiki Türkçe karakter vardı. Acaba sistem onu kullanıcı adı olarak kabul etti ama onu Türkçe karakter olduğu için ascii karaktere felan mı çevirdiki acaba??
Hocam size zahmet olmazsa bir eposta adresine girip o dediğim yere bakabilir misiniz? Bu gizli ne bilim kopya felan yazan sayfada. Teşekkürler.

Sayın Hocam,

Ben de şifre yanlış diyor ama Outlook kullanıyorum onda bir sıkıntı vermiyor.

İyi çalımalar.

BBNET
Geri