kurum net kurulumu??

Kodla Büyü

mekrel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okul tadilatı nedeniyle başka bir okula taşındık ortak olarak kullanıyoruz binayı aynı okul internet hattından iki farklı kurum net kurulur mu?? müdür yardımcımız kurulmuyor diye bilgi almış diye almadık kurum neti okula doğru mu acaba??

Merhaba arkadaşlar. Kurum net kullunmuk neden yasaklandı? Doğum iznindedim ve bu dönem çalışmaya başladım biraz uzak kaldım..

H_M' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Kurum net kullunmuk neden yasaklandı? Doğum iznindedim ve bu dönem çalışmaya başladım biraz uzak kaldım..
Hocam bakanlık zaten onun yaptığı isi yapan DYS SİSTeminj hayata geçirdi su an illerde ve ilçelerde kullanılıyor yakında okullara gelecektir. Bilginin gizliliği ve güvenliği içinde kurum.net gibi bazı yazılımlar yasaklandı

hasanemre' Alıntı:
H_M' Alıntı:
Hocam bakanlık zaten onun yaptığı isi yapan DYS SİSTeminj hayata geçirdi su an illerde ve ilçelerde kullanılıyor yakında okullara gelecektir. Bilginin gizliliği ve güvenliği içinde kurum.net gibi bazı yazılımlar yasaklandı

Peki teşekkür ederim hocam.

tubilubba' Alıntı:
Hocam resmi yazı var mı müdürüm ısrarla bilgisayarlara kurum net kurmamı istiyor ( istanbul )
Var Hocam.

Bakanlık sunucuları dışında bir sistem kullanılamayacak. İl/İlçe MEBBİS Yöneticinizle görüşün bence.

tubilubba' Alıntı:
Hocam resmi yazı var mı müdürüm ısrarla bilgisayarlara kurum net kurmamı istiyor ( istanbul )
Israrla istiyorsa bence kuruver hocam. Nasılsa çalışmayan ve kullanılmayan bir sistem. Sadece kendi bilgisayarında kurumnet kurulmuş olur, başka bir yere yazı gönderip alamadıktan sonra ne yapacak ki?

Yasak diyorsunuz ama Manisada kurum net kullaniliyor. DYS her okulda yok

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kurulum dosyalarını kendi internetinizden indirebilirsiniz. Kurulumda MEB interneti sorun çıkarmıyor.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BBNET
Geri