Hocam,hsnsylk' Alıntı:kurumnet sitesi engellenmiş kurulum indirme yapamıyoruz forumda paylaşan var mıdır ?
Hocam bakanlık zaten onun yaptığı isi yapan DYS SİSTeminj hayata geçirdi su an illerde ve ilçelerde kullanılıyor yakında okullara gelecektir. Bilginin gizliliği ve güvenliği içinde kurum.net gibi bazı yazılımlar yasaklandıH_M' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Kurum net kullunmuk neden yasaklandı? Doğum iznindedim ve bu dönem çalışmaya başladım biraz uzak kaldım..
hasanemre' Alıntı:Hocam bakanlık zaten onun yaptığı isi yapan DYS SİSTeminj hayata geçirdi su an illerde ve ilçelerde kullanılıyor yakında okullara gelecektir. Bilginin gizliliği ve güvenliği içinde kurum.net gibi bazı yazılımlar yasaklandıH_M' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Kurum net kullunmuk neden yasaklandı? Doğum iznindedim ve bu dönem çalışmaya başladım biraz uzak kaldım..
Var Hocam.tubilubba' Alıntı:Hocam resmi yazı var mı müdürüm ısrarla bilgisayarlara kurum net kurmamı istiyor ( istanbul )
Israrla istiyorsa bence kuruver hocam. Nasılsa çalışmayan ve kullanılmayan bir sistem. Sadece kendi bilgisayarında kurumnet kurulmuş olur, başka bir yere yazı gönderip alamadıktan sonra ne yapacak ki?tubilubba' Alıntı:Hocam resmi yazı var mı müdürüm ısrarla bilgisayarlara kurum net kurmamı istiyor ( istanbul )