Hocam dosya silinen sürücüye hiç bir işlem yapma. Disk getor data recovery programı ile tarama yap.Çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Aile için çok önemli olan fotolar yanlışlıkla silindi . Geri kurtarabilmek için eski boyutlariyla onerebileceginiz yüzde yüz kurtarabilecegim bir program onerirmisiniz ? Fotoların boyutu epeyde var. Ne yapmalıyım ?moralim çok bozuk
hocam çok çok teşekkürler ..kullandım ama bir sürü dosyayı hatalı eksik kurtardıEaseUS Data Recovery Wizard Professional 8.6 Incl. Serial [ATOM].rar
drive.google.com
güncelleme yapmadan kullanabilirsiniz
Hocam zamanında kullanmıştım R-Studio, epeyce veri kurtarmıştım. Çok yavaş ilerler ama kurtarma oranı çok yüksektir.Umarım işinize yarar. Tuzlu, baharatlı, ilaçlıÇok acil yardımınıza ihtiyacım var. Aile için çok önemli olan fotolar yanlışlıkla silindi . Geri kurtarabilmek için eski boyutlariyla onerebileceginiz yüzde yüz kurtarabilecegim bir program onerirmisiniz ? Fotoların boyutu epeyde var. Ne yapmalıyım ?moralim çok bozuk
teşekkürler sayın hocamHocam zamanında kullanmıştım R-Studio, epeyce veri kurtarmıştım. Çok yavaş ilerler ama kurtarma oranı çok yüksektir.Umarım işinize yarar. Tuzlu, baharatlı, ilaçlısürümlerini artık siz bulursunuz internetten.
Not: Hocam internette portable versiyonları var, onları kullanmayın.
R-STUDIO Veri Kurtarma Yazılımı
R-STUDIO Veri Kurtarma Yazılımı ağ üzerinden dosya kurtarma, RAID kurtarma, silinmiş sabit disk geri yükleme ve Linux kurtarma işlemlerini destekler.www.r-studio.com
Hocam bu programı denedin miHocam dosya silinen sürücüye hiç bir işlem yapma. Disk getor data recovery programı ile tarama yap.